Cadde Billie Eilish 'kadınsı' tarzına gelen eleştirilere ateş püskürdü!

Billie Eilish 'kadınsı' tarzına gelen eleştirilere ateş püskürdü!

30.05.2023 - 07:35 | Son Güncellenme:

Son dönemin en başarılı şarkıcılarından Billie Eilish, ilk ünlü olduğu zamanlar benimsediği bol kıyafetler ve renkli saçlardan uzaklaşarak daha feminen görünen bir tarzda giyinmeye başlamasının ardından eleştiri oklarının hedefi oldu. Sosyal medya hesabından bu eleştirilere ateş püskürerek cevap veren Eilish'e, hayranlarından destek gecikmedi.

Billie Eilish kadınsı tarzına gelen eleştirilere ateş püskürdü

Müzik kariyerinde rekorlar kıran, yedi Grammy Ödülü sahibi ABD'li şarkıcı Billie Eilish (21), erkeksi tarzından uzaklaşıp daha 'kadınsı' giyinmeye başladığı için aldığı eleştirilere sosyal medya hesabından isyan etti.

Haberin Devamı

Instagram'da 109 milyon takipçisi bulunan Eilish, hikayeler bölümünden peş peşe paylaşımlar yaparak; kendisini eleştirenlere ateş püskürdü.

Billie Eilish kadınsı tarzına gelen eleştirilere ateş püskürdü

"GERÇEKTEN APTALSINIZ!"

"Kariyerimin ilk beş yılını, siz aptallar tarafından 'erkek gibi göründüğüm ve giyindiğim' için eleştirilmekle ve 'bir kadın gibi davransaydım daha seksi olacağımı' duymakla geçirdim" diye yazan ünlü isim, şöyle devam etti:

Ve şimdi kendimi kadınsı veya üzerime tam oturan bir şeyler giyecek kadar rahat hissettiğim için değiştiğimi söylüyorsunuz. 'Ona ne oldu, bu eski Billie değil, o da diğer herkes gibi' diyorsunuz. Gerçekten aptalsınız!

Şarkıcı, ilk paylaşımını; "İki türlü de giyinebilirim. Bırakın da kadınlar istedikleri gibi var olsun" ifadeleriyle sonlandırdı.

Billie Eilish kadınsı tarzına gelen eleştirilere ateş püskürdü

"FEMİNEN OLMAK ZAYIFLIK GÖSTERGESİ DEĞİL"

Billie, ardından yayınladığı mesajda; "İşte size eğlenceli bir gerçek: Kadınların çok yönlü olduğunu biliyor muydunuz? Şoke edici değil mi? İster inanın ister inanmayın, kadınlar birden fazla şeyle ilgilenebilir" diye yazdı ve ekledi:

Haberin Devamı

Ayrıca, feminen olmak bir zayıflık göstergesi değil. Çılgınca, değil mi? Farklı zamanlarda, kendinizi farklı şekilde ifade etmek istemeniz ne kadar da duyulmamış bir şey!

Billie Eilish kadınsı tarzına gelen eleştirilere ateş püskürdü

Ünlü olmaya başladığı dönemlerde kendine özgü bol kıyafetler ve rengarenk saçlar kullanan Billie Eilish, yeni tarzına yapılan eleştiriler nedeniyle yaptığı bu açıklamanın ardından hayranlarından çok sayıda destek mesajı aldı.

Billie Eilish kadınsı tarzına gelen eleştirilere ateş püskürdü

İŞTE O MESAJLAR

- Dürüst olmak gerekirse önceki tarzını seviyordum, bu kadar ünlü olan ve 'erkek fatma' tarzına sahip bir kızı görmek çok güzeldi. Ama bu eleştiriler çok fazla.
- Muhtemelen en başta 'oğlan çocuğu gibi' giyinmesinin nedeni, reşit olmadığı için vücudunu saklamaya çalışmasıydı.
- Billie'nin ilk kez sweatshirt giymeden görüntülendiği zamanı hatırlıyorum. Yorumlar çok iğrenç ve dehşet vericiydi. Sanki biz kadınlar, insanlar bize saldırmadan ya da bizi cinselleştirmeden hiçbir şey yapamıyoruz.