Cadde ‘Bir çılgınlık yaptık’

‘Bir çılgınlık yaptık’

07.07.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Burcu Denizer’le geçtiğimiz ay Yunanistan’da nikâh masasına oturan Kaan Urgancıoğlu, “Arkadaşımızın düğünü için oradaydık. Hiç planlı değildi. Bir çılgınlık yaptık” dedi.

‘Bir çılgınlık yaptık’

Kanal D’nin fenomen dizisi ‘Yargı’nın başrol oyuncularından Kaan Urgancıoğlu, önceki gün Etiler’de görüntülendi. Geçtiğimiz ay Yunanistan’daki Türkiye Cumhuriyeti Konsolosluğu’nda Burcu Denizer’le sessiz sedasız evlenen oyuncu, ailelerine de sürpriz olduğunu söyledi. Urgancıoğlu, “Bir çılgınlık yaptık. Zaten sade bir tören düşünüyorduk. Aslında bir arkadaşımızın düğünü için oraya gitmiştik” diye konuştu.

Haberin Devamı

‘Bir çılgınlık yaptık’

Nikâhı planlamadıklarını anlatan oyuncu, “Hatta Burcu, şapkayı çiçekçide buldu, aldık. ‘Hazır yanımızda takım elbise de var’ diyerek, karar verdik. Daha önce evlilik teklifini yapmıştım. Spontane gelişti. İlk önce balayı yaptık, sonra evlendik gibi oldu. Ailemiz ve arkadaşlarımızla güzel bir kutlama yapmayı planlıyoruz ama daha netlik kazanmadı. Kısa bir süre geçtiği için hâlâ tatlı bir heyecanı var” dedi. -MESUT YILMAZ