Cadde ‘Bir daha vurmasınlar kız çocuklarını’

‘Bir daha vurmasınlar kız çocuklarını’

08.07.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Konserinde ‘Kız Leyla’ şarkısını okuyan Sertab Erener, dakikalarca ayakta alkışlandı. Sanatçı siyah duvakla şarkıyı seslendirirken barkovizyonda, öldürülen ve tecavüze uğrayan kız çocuklarının fotoğrafları yer aldı.

‘Bir daha vurmasınlar kız çocuklarını’

Sertab Erener, BKM organizasyonuyla gerçekleşen Denizbank Açıkhava Konserleri kapsamında sahneye çıktı. ‘Sertab’ın Müzikali’ gösterisi eşliğinde parçalarını söyleyen sanatçıya, şovunda yedi dansçı ve müzisyen eşlik etti. Her şarkının ruhuna ve dönemine ait farklı kostümler giyen Erener, Beyhan Murphy’nin koreografileriyle dans etti. Gece boyunca 37 şarkı ve 10 kıyafet giyen sanatçı, yakında çıkacak single’ı ‘Bastırın Kızlar’ın nakaratını da ilk defa sevenleriyle paylaştı.

Haberin Devamı

Konserin yüreklere dokunan şarkısı ise ‘Kız Leyla’ oldu. Keman solosuyla başlayan Erener’in, “Bir daha vurmasınlar kız çocuklarını” sözleri dakikalarca ayakta alkışlandı. Sanatçının ve dansçılarının siyah duvak taktığı bu parça esnasında barkovizyona yansıtılan klipte, yakın ve geçmiş zamanda kaybolan çocukların kareleri yer aldı. Videonun sonunda ise Türkiye’yi yasa boğan Münevver Karabulut, Özgecan Aslan, Eylül Yağlıkara ve Leyla Aydemir’in, fotoğraflarla anıldı.

‘Bir daha vurmasınlar kız çocuklarını’