Cadde 'Bir Derdim Var'da duygusal anlar! Kürşat'ın hikayesi yürekleri dağladı

'Bir Derdim Var'da duygusal anlar! Kürşat'ın hikayesi yürekleri dağladı

23.11.2023 - 23:14 | Son Güncellenme:

Kanal D’nin, yapımını AyNA Yapım’ın üstlendiği yeni dizisi 'Bir Derdim Var', üçüncü bölümüyle ekranlara geldi. Oyuncu kadrosuna, usta sanatçı Yıldız Kültür de dahil oldu. Farklı hikayesi ve zengin oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi, büyük beğeni topladı. İşte Bir Derdim Var'ın duygu yüklü üçüncü bölüm özeti...

MUSA CAN ÇAYAN- Başrollerinde Birce Akalay ve Mert Fırat’ı buluşturan dizide ikiliyle birlikte Engin Hepileri, Neslihan Arslan, Başak Gümülcinelioğlu, Erdem Şenocak, İdil Sivritepe, Sami Aksu, Sennur Nogaylar ve Muhammet Uzuner yer alırken onlara başarılı genç oyuncular Eylül Ersöz, Ata Artman, Ava Yaman, Esila Umut, Ataberk Mutlu, Ezgi Gör ve Efe Poylu isimlerin yer aldığı 'Bir Derdim Var' üçüncü bölümüyle ekrana geldi.

Haberin Devamı

'BİR DERDİM VAR' SON BÖLÜM

KÜRŞAT OLAY ÇIKARDI

Kürşat okulundaki yangın için bulunan boruları kesip suyu açınca her yere su bastı. Bunları yaparken Kürşat canlı yayın açıp '7-24 hizmetinizdeyiz' dedi. Öğrenci ve öğretmenler panikle çıkmaya çalışırken kapıların Kürşat tarafından kitlendiğini farkettiler. Kürşat anahtarları yere atarak okuldan uzaklaştı.

Bir Derdim Varda duygusal anlar Kürşatın hikayesi yürekleri dağladı

KÜRŞAT, OKULU AYAĞA KALDIRDI - İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

'BUNUN İÇİN GELDİN'

Nilüfer, Ömer'i öperek 'Bunun için geldin' dedi. Ömer de 'Tam da bunun için değil aslında' cevabını verdi. Nilüfer, Ömer'e saati göstererek bu saatte başka bir şey için gelemeyeceğini söyledi.

Bir Derdim Varda duygusal anlar Kürşatın hikayesi yürekleri dağladı

KUZEY'İN ANNESİ İNTİHAR ETMİŞ

Kuzey'in babaannesi Filiz tüm gerçekleri anlattı. Kuzey'in annesinin sürekli kafasının içinde sesler duyduğunu, henüz Kuzey 3 yaşındayken, annesi babasından gördüğü şiddete dayanamayarak intihar ettiğini söyledi.

Haberin Devamı

Bir Derdim Varda duygusal anlar Kürşatın hikayesi yürekleri dağladı

ÖMER, NİLÜFER'E KAPILDI MI? - İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

KÜRŞAT KLİNİKTE OLAY ÇIKARDI

Dedesi ve babaannesi tarafından kliniğe getirilen Kürşat kendisine testler yapılacağını öğrenince yangın tüpünü eline alarak herkesi tehdit etti. Kimsenin yanına yaklaşmasına izin vermezken Nilüfer'in yaptığını korkaklık olduğunu söyleyerek ikna etmesi sonucu korkmak olmadığını göstermek için testleri kabul etti.

Bir Derdim Varda duygusal anlar Kürşatın hikayesi yürekleri dağladı

KÜRŞAT'IN BABAANNESİ SİNİRLENDİ

Nilüfer, Kürşat'ın neden böyle yaptığını anlamaya çalışırken dedesi ve babaannesi ile görüştü. Babaannesini Nilüfer ne zaman Kürşat'ın annesini sorsa sinirlendi. Nilüfer'in sorularına dayanamayan babaanne ve dede, Kürşat'ın annesinin daha önce çocuğunu öldürmek istediğini söyledi.

KÜRŞAT NEDEN OLAY ÇIKARDIĞINI ANLATTI

Kürşat okulda öğretmeninin herkese bir şey dağıtırken ellerini gördükten sonra ona vermek istemediğini, gidip ellerini yıkamasını istediğini söyledi. Öğretmeninin neredeyse kendisine iğrenerek bakmasından ötürü kızdığı için okulda öyle bir olay çıkarttığını ifade etti. Annesiyle ilgili Nilüfer'in yalanlar söylediğini anladığını farkedince de, gerçeği söyleyip 'bana annesizlik koymaz, nedir ne değildir bilmediğimden' dedi.

Haberin Devamı

Bir Derdim Varda duygusal anlar Kürşatın hikayesi yürekleri dağladı

KÜRŞAT 13 AYLIKKEN ANNESİ ÖLDÜRMEYE KALKMIŞ

Nilüfer, Kuzey'in odasına bakmaya gittiğinde Sibel onu aradı. Kürşat'ın annesinin cinayete teşebbüsten 3 yıl hapis yattığını, Kürşat'ı 13 aylıkken öldürmeye çalıştığını söyledi.

NİLÜFER, KÜRŞAT'I ÇÖZEBİLECEK Mİ? - İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

MENDERES, ZAHİDE İÇİN KAYIP BAŞVURUSU YAPMIŞ

Ömer, Sibel'e "Kürşat'ın annesi Zahide Akman, 3 yıl hapis yatıp çıktıktan sonra babası Menderes Akman tarafından 1 hafta sonra kayıp başvurusunda bulunuluyor. Sonrasında da daha başvuru yapılmaması üzerine dosyanın takipsizlik verilerek kapanıyor' dedi.

KÜRŞAT'IN ANNE DRAMI - İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

MENDERES KENDİNİ KAYBETTİ

Kürşat'ın babasıyla konuşmak için Ömer, Nilüfer ve Sibel yaşadıkları eve geldi. Mendere yaşananları Nilüfer'e anlatırken sürekli 'Melek gibi insandı' gibi eşiyle ilgili geçmiş zaman eklerinden bahsetmesi Nilüfer'in dikkatini çekti. Sürekli eşinden bahsedilmesi üzerine kendisini kaybeden Menderes'e babası müdahale etti, içeri yolladı.

Haberin Devamı

Bir Derdim Varda duygusal anlar Kürşatın hikayesi yürekleri dağladı

'HAPSE GİRMEK İSTİYOR GİBİ HALİM Mİ VAR'

Akman ailesi Nilüfer'in onlara gerçekleştirdiği ziyaret sonrası tedirgin oldu. Evde annesinin Menderes'e sürekli bir şey anlatıp anlatmadığını sorması üzerine, Menderes, 'Hapse girmek istiyor gibi halim mi var? Bunca yıl bir şey olmadı şimdi deli doktorunun biri gelecek patlatacak bizi öyle mi... Saçmalamayın' dedi.

'HAPSE GİRMEK İSTİYOR GİBİ HALİM Mİ VAR' - İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

ÖMER GÖRDÜKLERİNE DAYANAMADI

Ömer restorandan çıktığında bir çiftin tartıştığını gördü. Ömer, erkeğin kız arkadaşına şiddet uyguladığını görünce takip etti ve tuvalette çocuğu uyardı.

Bir Derdim Varda duygusal anlar Kürşatın hikayesi yürekleri dağladı

'DÜNYA SİZİN ETRAFINIZDA DÖNMÜYOR'

Nilüfer, Ömer'i görünce dayanamayıp yanına gitti. Ömer'e 'Gidememişsin gitmemişsin. Ben dün gece kendimi tam olarak ifade edemedim sanıyorum. Bunun içinde kafanda her defasında düşünüp seni dürtüsel olarak kapıma getiren şey bu aslında ama ben baştan net olarak sana dürüst davranmayı seçtim. Benden karşılık bulamayacağını sana anlatmaya çalıştım, tekrar seni burada görüncede altını çizme ihtiyacı hissettim'dedi. Ömer ise 'Doktor hanım içkiyi azaltın. Benim burada kalmamın sizinle hiçbir alakası yok. Dünya zaten kendi halinde bir gezegen. Sizin etrafınızda dönmüyor. Öyle kendi halinde sizden, benden bağımsız' cevabını verdi.

Haberin Devamı

ÖMER KÜRŞAT'IN ANNESİNİ BULDU

Ömer yaptırdığı araştırma sonucunda Kürşat'ın annesini buldu. Sibel, Nilüfer'e bunu söyledi. O sırada onları duyan Kuzey, Kürşat'ın yanında istemeden ağzından kaçırdı. Kürşat ağlayarak Nilüfer'in yanına geldi. Nilüfer doğru zaman olmadığını düşündüğünü için gerçeği söylemedi. Kuzey, Nilüfer'i yalancılıkla suçladı. Nilüfer herkesin sınırını bilmesi gerektiğini belirtti.

Bir Derdim Varda duygusal anlar Kürşatın hikayesi yürekleri dağladı

KÜRŞAT'IN SÖZLERİ HERKESİN YÜREĞİNİ DAĞLADI

Kuzey'in ona yalan söylediğini düşünen Kürşat klinikte bulunan diğer çocukların yanında dayanamayarak 'Seninle beninle derdin ne? Annemle ilgili iki şey anlattım diye ders veriyorsun şimdi bana. Hepiniz bir oldunuz şu çocuğa dersini verelim dediniz değil mi? Sanki ben keyfimden sallıyorum. Annem beni istememiş. Kim evladını istemez ki. Kediler köpekler bile istiyor. Benimki istemiyor işte. Soruyorsunuz nerede nerede, nasıl diyeceğim benim ki beni istemiyor diye' derken çocuklar göz yaşlarına engel olamadı.

KUZEY YAŞADIKLARINI HATIRLADI

Kürşat'a doğruyu söylediğine inandırmaya çalışan Kuzey, klinikten çıkması için ona yardımcı oldu. Kürşat klinikten çıkarken Leyla ile karşılaştı. Leyla'ya 'Kuzey abime iyi bakın, kimseye söyleme ama annesi intihar etmiş, ona dikkat edin' demesi üzerine Leyla'nın
diğer kişiliğiyle konuştuğunu bilmiyordu. Bunu öğrenen Leyla, Kuzey'in canını acıtmak için kaldığı yere intihar anıyla ilgili çizimler yaptı. Bunları gören Kuzey yaşadıklarını hatırladı ve göz yaşlarını içinde kaldı.

Bir Derdim Varda duygusal anlar Kürşatın hikayesi yürekleri dağladı

ZAHİDE YAŞADIKLARINI ANLATTI

Nilüfer ve Ömer, Zahide'nin yaşadıkları yere geldiler. Zahide, yıllar önce Menderes'in onu daha çocukken kaçırdığı ve tecavüz ettiğini söyledi. Bundan ötürü oğlunu istemediğini belirtti. Kuzey'in yardımıyla klinikten kaçan Kürşat, konuşulanları duydu. Gözyaşları içinde kalan Kürşat'ın 'Anne, anne' sözleri yürekleri dağladı.

"ANNEM BENİ İSTEMEZSE?"

Bölümün ardından yayınlanan yeni bölüm tanıtıma; Kuzey’in girdiği krizden hala çıkamadığı ve annesini sayıkladığı sahneler damga vuruyor. Nilüfer Kuzey’in başından ayrılmazken, ona yardımcı olabilecek bir şeyler öğrenebilmek adına Yusuf ve İpek, Kuzey’in evindeki odasını incelemeye giderler. Öte yandan Kürşad, yıllar sonra bulduğu annesinin kendisini kabul etmeyeceğinden kaygılanırken, annesi Zahide de karmaşık duygular içindedir. Nilüfer, anne ve oğulun birbirlerini kabullenebilecekleri ortak bir zemin bulmaya çalışırken Savcı Ömer anne oğula hayatı farklı şekillerde zindan eden Menderes’in peşine düşer.