Cadde Bir Derdim Var'dan duygu yüklü bölüm! Senem hakkındaki gerçekler yürekleri sızlattı

Bir Derdim Var'dan duygu yüklü bölüm! Senem hakkındaki gerçekler yürekleri sızlattı

09.11.2023 - 22:36 | Son Güncellenme:

Kanal D’nin, yapımını AyNA Yapım’ın üstlendiği yeni dizisi 'Bir Derdim Var', ilk bölümüyle ekranlara geldi. Farklı hikayesi ve zengin oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi, büyük beğeni toplarken; sosyal medyanın gündeminden de düşmedi. Dizinin ikinci bölüm tanıtımı da izleyici ile buluştu. İşte Bir Derdim Var'ın duygu yüklü ilk bölüm özeti...

Başrollerinde Birce Akalay ve Mert Fırat’ı buluşturan dizide ikiliyle birlikte Engin Hepileri, Neslihan Arslan, Başak Gümülcinelioğlu, Erdem Şenocak, İdil Sivritepe, Sami Aksu, Sennur Nogaylar ve Muhammet Uzuner yer alırken onlara başarılı genç oyuncular Eylül Ersöz, Ata Artman, Ava Yaman, Esila Umut, Ataberk Mutlu, Ezgi Gör ve Efe Poylu isimlerin yer aldığı 'Bir Derdim Var' ilk bölümüyle ekrana geldi.

Haberin Devamı

'BİR DERDİM VAR' İLK BÖLÜM İZLE

SOSYAL MEDYADA TT OLDU

Bir hastanenin ergen ve çocuk psikiyatri kliniğindeki genç hastalar ve onlara yardımcı olmak için çabalayan doktorların dünyasına kapı aralayan Bir Derdim var, ilk bölümüyle seyirciden tam not aldı. Sosyal medyada da çok konuşulan dizi, #BirDerdimVar etiketi ile TT olurken, yaklaşık 10 saat gündemde kaldı.

Bir Derdim Vardan duygu yüklü bölüm Senem hakkındaki gerçekler yürekleri sızlattı

NİLÜFER, SENEM'İ İKNA ETTİ

Kendini kapattığı yerde bulunan Senem'e, Nilüfer elini uzattı ve oradan beraber çıkmaları için ikna çabalarını sürdürdü. Senem'in 'Artık son bulmasını istiyorum' sözlerine Nilüfer 'acılarının son bulması için çözüm ölüm değil. Sana söz veriyorum yanında olacağım ve birlikte halledeceğiz" sözleriyle ikna etti ve Senem'i bulunduğu yerden ekiplerle beraber çıkarttılar.

Haberin Devamı

Bir Derdim Vardan duygu yüklü bölüm Senem hakkındaki gerçekler yürekleri sızlattı

NİLÜFER 15 YAŞINDAKİ HALİYLE KONUŞUYOR

Nilüfer, 15 yaşındaki haliyle sokakta konuşurken Kuzey'e rastladı. Kuzey onunla konuştuğunu sanması üzerine Nilüfer onunla iletişim kurmadığını belirtti. O sırada Kuzey çevreye zarar verdiği için polis ekipleri onu yakaladı ve kliniğe götürdü.

NİLÜFER'İ ŞOKE EDEN OLAY - İZLEMEK İÇİN TIKLA 

ANNESİ SENEM'İN YAŞADIKLARINI ANLATTI

Senem'in annesi kızının yaşadıklarını anlatırken "Çok kiloluydu. 3 ayda 18 kilo verdi o hali hoşuna gitti. Çocuk işte geçmiş aynanın karşısına kendisini çekmiş, bir arkadaşına yanlışlıkla gitmiş. Sonra farketmiş silmiş ama öğretmenlerine kadar herkesin eline gitmiş fotoğraf. Senem babasının yüzünü bile görmedi. Bir kurtarıcı bekliyorsa o babası değildir. Ben size çok daha önemli bir şey anlattım. Benim kızımı ifşa ettiler. Artık ne yaptılarsa 2 gün okula gitmedi, ölmek istedi." ifadelerini kullandı.

ÖMER'İ ÇİLEDEN ÇIKARAN OLAY! - İZLEMEK İÇİN TIKLA

Nilüfer, Senem'in annesine "bazen kendine zarar verme gibi durumlar, davranışların asıl niyeti gerçekten zarar vermek olmayabiliyor. Yönetemediğimiz, stres altında olduğumuz, bazı durumlarda gerçekten mantık devre dışı kalabilir. O zaman, o durumları durdurmak için en kolay yolu tercih edebiliriz. Bu mantık dışı bile olsa eğer en kolay kurtarıcı ise denenebilir. Senem'inki de böyle bir durumdu cevabını verdi.

Haberin Devamı

Bir Derdim Vardan duygu yüklü bölüm Senem hakkındaki gerçekler yürekleri sızlattı

SENEM, FOTOĞRAFINI ARKADAŞININ YAYMADIĞINI İTİRAF ETTİ

Klinikte Senem'in neler yaşayıp, hissettiğini öğrenmeye çalışan doktor başarısız oldu. Senem, Nilüfer ile konuşmak istediğini söyledi. Nilüfer konuşma esnasında Senem'e uygunsuz fotoğraflarını yayan arkadaşından davacı olması gerektiğini belirtti. Senem bunun üzerine 'Bir daha yapmayacağım. Dava mava olmaz' dedi.

Bir Derdim Vardan duygu yüklü bölüm Senem hakkındaki gerçekler yürekleri sızlattı

KUZEY'E PSİKOTİK ATAK ŞÜPHESİ

Nilüfer, Kuzey ile ilgili bilgileri dinledi. Yusuf Doktor, hastayı anlatırken "17 yaşında, erkek, her yeri kırıp dökmüş, karakola giderken de yolla psikotik atak geçirmiş, öyle olunca da memurlar endişelenmişler buraya getirmişler." ifadelerine yer verdi. Nilüfer şüpheden emin olmak istediği için Kuzey'le görüştü. Savcı Ömer Atakan polislerin kliniğe getirerek bir yanlışlık yaptıklarını söyleyerek Kuzey'i ıslahevine götürmek istedi. Nilüfer'in karşı koyması ile beraber savcı Kuzey'i bıraktı, muayenesi için 1 gün süre verdi. 1 gün içerisinde bir olaya karışırsa sorumlusunun Nilüfer doktor olacağını söyledi.

Haberin Devamı

BU ADAMA AŞIK OLUR MUSUN? - İZLEMEK İÇİN TIKLA

SENEM ANNESİNE YALAN SÖYLEDİ

Annesi evin yanmasından ötürü yaşadığı acıyı dindirmek için ona sarılan Senem, annesi onunla ilgilenmeyince onunla ilgilenen birisini aramak istedi. Telefonda konuşan Senem birisine beraber sinamaya gideriz vesaire diyerek buluşma ayarladı. Annesine okula gidiyorum diye yalan söyledi. Okula beraber gelmelerine rağmen annesi gittikten sonra okula girmedi, oradan uzaklaştı ve birisini bekledi. Senem'den yaşça oldukça büyük birisi lüks arabayla yanına yaklaştı ve Senem'i de alarak oradan uzaklaştı. Annesi okula almaya geldiğinde ise arkadaşı yalan söyledi. Nilüfer, Senem'i okula tekrar girerken gördü ve yanına doğru gitti.

Bir Derdim Vardan duygu yüklü bölüm Senem hakkındaki gerçekler yürekleri sızlattı

ÖMER SAVCI, KUZEY'İ ALMAYA GELDİ

Nilüfer doktor ile anlaşamayan ve ona verdiği 1 günlük sürenin sona ermesinin ardından Ömer savcı, Kuzey'i almak ve ıslahevine götürmek için harekete geçti. Nilüfer'in de klinikte olmamasından faydanan Ömer, polisler eşliğinde kliniğe gelerek Kuzey'i aldılar.

Haberin Devamı

Bir Derdim Vardan duygu yüklü bölüm Senem hakkındaki gerçekler yürekleri sızlattı

YEMEKTE ANLAŞAMADILAR

Nilüfer doktor ile denk gelmek için onun her zaman yemek yediği yere giden Ömer savcı, Kuzey hakkındakini tutumunu tekrardan ortaya koydu. Yemeğe iyi bir başlangıç ile başlamalarına rağmen Kuzey'in konusu açılınca ikili arasında gerginlik arttı. Nilüfer de kararının değişmeyeceğini belirterek restorandan ayrıldı.

Bir Derdim Vardan duygu yüklü bölüm Senem hakkındaki gerçekler yürekleri sızlattı

KUZEY KENDİNİ KAYBETTİ

Sorgulamak için Kuzey odaya getirilirken Nilüfer baygın halde olduğunu gördü. Nilüfer onunla ilgilenmek istereken izin vermeyen polis ile arbade yaşadı. O sırada içeri giren Ömer, polis ile Nilüfer'i ayırdı. Polisler Kuzey'i götürdüler.

KLİNİK VAKALARI VE HASTALIKLARI!- İZLEMEK İÇİN TIKLA

ANNESİ SENEM'İN MESAJLARINI GÖRDÜ

Senem uyurken odasına giren annesi telefonunu karıştırdı. Annesi tam mesaj ve aramalara bakarken kalp emojisi ile kaydedilmiş birisi tarafından mesaj geldi. Bunun üzerin kim olduğunu anlamak için numarayı arayan annesi, telefonu yetişkin birisinin açtığını fark etti. Annesi telefonun ucundaki kişinin kim olduğunu anlamak için sorular sorarken Senem uyandı. Annesinden telefonu almaya çalışırken arbade yaşandı. Annesi yere düştü, Senem evden ayrıldı.

Bir Derdim Vardan duygu yüklü bölüm Senem hakkındaki gerçekler yürekleri sızlattı

'SENEM HER BAKIMDAN EKSİK KALMIŞ BİR ÇOCUK'

Senem'in gizlice konuştuğu kişinin babası çıkması üzerine Nilüfer, Senem'in annesi ile görüşme gerçekleştirdi. Nilüfer şu ifadeleri kullandı:

Bütün dünya tarafından görülsede farketmez. Çünkü tek kişi tarafından görülmek istiyor. Oda sizsiniz. Yangına sizin gelmenizi istedi. Yangın sizin odanızda başladı. Ebeveyn sıcaklığını hissedemeyen çocuklar bir şeyleri yakalar. Üstünde sizin sıcaklığını hisseden bir şeyleri yakmak istedi. Hepimiz iyi ebeveynler olmak isteriz bunun için çok çabalarız ama bazen eksik kalırız ama Senem her bakımdan eksik kalmış bir çocuk. Sizin kurduğunuz düzeni mesala hiç sorgulamamış olduğu gibi kabul etmiş. Sizin takdirinizi almak için hayatında tek söz hakkı olduğu yer kendi bedeni. Bedenine verdiği zararlarda bu yüzden.İnsanlara güzel görünmek değil onun isteği size güzel görünmek. Çünkü güzellik, zayıflık, dış görünüş bunların hepsi sizin için önemli kavramlar onun için değil. Size gözünüzde bir yer edinmeye çalışmış ama başaramayıncada en uç noktaya kadar gitmiş.

Bir Derdim Vardan duygu yüklü bölüm Senem hakkındaki gerçekler yürekleri sızlattı

KUZEY AMBULANS İLE KLİNİĞE GETİRİLDİ

Ömer arabada kaybettiği ilacını Nilüfer'e getirmiş, kendi işine karışmamasını söylerken bir anda kliniğe ambulans geldi. Nilüfer ambulansa doğru giderken kapılar açıldı ve Kuzey'e kalp masajı yapıldığını gördü.

NİLÜFER VE HAYALİ ARKADAŞI! - İZLEMEK İÇİN TIKLA

 "KIZINIZA ŞİDDET UYGULADINIZ MI HİÇ?"

Dizinin birinci bölümünün hemen ardından yayınlanan yeni bölüm tanıtımında, Beste adlı bir başka genç kızın okulda yaşadığı sorunları görüyoruz. Doktor Nilüfer ile Beste’nin yolunun kesişmesiyle kızın yaşadıklarının odağında aile içi şiddet şüphesi artarken, Nilüfer’in Beste’nin babasına "Kızınıza şiddet uyguladınız mı hiç?" diye sorması dikkatleri çekiyor. Öte yandan Kuzey’in başına gelenlerden Savcı Ömer’i sorumlu tutan Nilüfer ile Ömer arasındaki sular hiç durulmuyor.