Cadde Bir Zaman Çukurova Gülten öldü mü? Gülten'i oynayan Selin Genç diziden ayrıldı mı, neden ayrıldı?

Bir Zaman Çukurova Gülten öldü mü? Gülten'i oynayan Selin Genç diziden ayrıldı mı, neden ayrıldı?

21.01.2022 - 01:53 | Son Güncellenme:

Gülten ölüyor mu, diziden ayrılıyor mu? Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Gülten karakterini canlandıran güzel oyuncu Selin Genç'in dizideki akıbeti yeni bölüm fragmanı ile araştırma konusu olmuştu, oyuncudan açıklama geldi. Dizi takipçileri, 'Gülten neden öldü, diziden neden ayrıldı?' sorusuna yanıt aramaya başladı.

Bir Zaman Çukurova Gülten öldü mü Gülteni oynayan Selin Genç diziden ayrıldı mı, neden ayrıldı

Gülten rolüne hayat veren Selin Genç, yengesi Saniye'yi oynayan Selin Yeninci ile trafik kazası geçirdi. 121. yeni bölüm fragmanında ise iki genç kadının cenazesi seyirci karşısına çıktı. Gülten'e hayat veren Selin Genç'ten açıklama geldi...

Haberin Devamı

GÜLTEN ÖLDÜ MÜ?

Selin Genç, ATV'nin perşembe akşamlarına damga vuran dizisi Bir Zamanlar Çukurova'da Gülten karakterine hayat veriyor. Gülten, 120. bölümde kaza geçirerek hayatını kaybetti. Saniye ile birlikte cenazesi düzenlenen Gülten, diziden 120. bölümde ayrılmış oldu. Gülten'e hayat veren Selin Genç, sosyal medyadan ayrılık açıklaması yaptı:

“Sen el kadar bir kadınsındır
Sabahlara kadar beyaz ve kirpikli
Bazı ağaçlara kapı komşu
Bazı çiçeklerin andırdığı
İş bu kadarla bitse iyi
Bir insan edinmişsindir kendine
Bir şarkı edinmişsindir, bir umut
Güzelsindir de oldukça, çocuksundur da
Saçlarınla beraber penceredeyken
Besbelli arandığından haberli
Gemiler eskirken, deniz eskirken limanda Sevgili” Gülten, evet geldi veda zamanı... Hayatımın en güzel haberini bu ailenin bir parçası olduğumu öğrendiğim gün almıştım. Kepini henüz yeni atmış bir genç kadınken iş hayatına hayalini kurduğum işle başlamama vesile olan, bana inanan, Gülten’imizin ruhunu bana emanet eden pek sevgili yapımcılarımız Timur Savcı ve Burak Sağyaşar ve Tims Productions çok teşekkür ederim, minnettarım.

Haberin Devamı

Ve auditionımı görüp beni bu hikayeye dahil eden sevgili kurucu yönetmenimiz Faruk Teber ve Emrah Şendur sizinle başladığım yolculuğa pek sevdiğim, saydığım, tecrübesinden faydalandığım yönetmenlerimiz Murat Saraçoğlu ve Evren Karabıyık ile devam etmek benim şansımdı.

Ve tüm ekip arkadaşlarım, yapım ekibi, sevgili senaristimiz Ayfer Tunç ve ekibi ve ve oyuncu arkadaşlarım.. sizler her zaman benim için çok özelsiniz, teşekkür ederim her şey için.

Evet büyük tecrübe ve 4 yıllık bir okuldu Bir Zamanlar Çukurova benim için. Bugün mezun oluyorum. 1. bölümden itibaren beni izleyen, seven ve desteğini esirgemeyen canım seyircimiz sizlere de teşekkür ederim.

Bir kusurum olduysa affola,
Yeni hikayelerde görüşmek üzere...''

SELİN GENÇ KİMDİR?

Genç, 21 Haziran 1994 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Işık Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü'nde eğitim gördü. Bu sırada Mam'art Atölye' de Kamera Önü Oyunculuk ve Audition dersleri aldı. Serkan Altıntaş'tan da Kamera Önü Oyunculuk dersleri aldı. Atv ekranlarında yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Gülten karakteri ile ilk oyunculuk deneyimini yaşıyor.