Cadde Bir Zamanlar Çukurova final mi oldu? Bir Zamanlar Çukurova dizisi neden bitiyor? İşte, oyuncu kadrosu

Bir Zamanlar Çukurova final mi oldu? Bir Zamanlar Çukurova dizisi neden bitiyor? İşte, oyuncu kadrosu

16.06.2022 - 23:24 | Son Güncellenme:

Bir Zamanlar Çukurova dizisi dört sezon boyunca seyirci karşısına çıktı. Ayrılıkların yanı sıra yeni isimlerin de katıldığı Bir Zamanlar Çukuova dizisi 141. bölümle ekrana veda ediyor. Peki, Bir Zamanlar Çukurova neden final yapıyor?

Bir Zamanlar Çukurova final mi oldu Bir Zamanlar Çukurova dizisi neden bitiyor İşte, oyuncu kadrosu

Başrollerinde Hilal Altınbilek, Furkan Palalı'nın yer aldığı ve Çukurova topraklarında çekilen dönem dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 141. bölümle final yapıyor. Oyuncu kadrosundan Kerem Alışık, Vahide Perçin, Uğur Güneş gibi isimlerin geçtiği sevilen dizisi ekrana veda ediyor. İşte, Bir Zamanlar Çukurova dizisi oyuncuları...

Haberin Devamı

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA NEDEN BİTİYOR?

Atv ekranlarında 4 sezon boyunca sevenleri ile buluşan Bir Zamanlar Çukurova, gerek oyuncu kadrosu gerekse de konusu ile dizi severlerin ilgisini çekmişti. Dizi 141. final bölümü ile son kez yayımlanacak. Diziin final kararına dair bir açıklama gelmedi ancak hikayenin bitmesinin bu kararda etkili olduğu düşünülüyor.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA OYUNCULARI

İbrahim Çelikkol, Furkan Palalı, Hilal Altınbilek, Hülya Darcan, Bülent Polat, Serpil Tamur, Sibel Taşçıoğlu, Aras Şenol, Polen Emre ve Erkan Bektaş ve Altan Gördüm.

Dizi kadrosundan ayrılan isimler arasında; Uğur Güneş, Selin Genç, Selin Yeninci, Melike İpek Yalova, Kerme Alışık, Vahide Perçin gibi güçlü isimler yer alıyor.