Cadde Bir Zamanlar Çukurova Mehmet (Hakan) öldü mü? İbrahim Çelikkol diziden ayrılıyor mu?

Bir Zamanlar Çukurova Mehmet (Hakan) öldü mü? İbrahim Çelikkol diziden ayrılıyor mu?

24.02.2022 - 18:21 | Son Güncellenme:

Mehmet ölüyor mu, diziden ayrılıyor mu? İbrahim Çelikkol, Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Hakan Gümüşoğlu karakterine hayat veriyor. Ancak kimliğini gizleyen Hakan, Mehmet Kara ismini kullanıyor. Yeni bölüm fragmanında arabasına yerleştirilen bombanın patlatılması ile 'Mehmet ölüyor mu?' sorusu akıllara geldi.

Bir Zamanlar Çukurova Mehmet (Hakan) öldü mü İbrahim Çelikkol diziden ayrılıyor mu

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Mehmet Kara rolünü oynayan İbrahim Çelikkol'un dizideki akıbeti araştırılıyor. Çelikkol'un canlandırdığı Hakan Gümüşoğlu yani Mehmet Kara karakterine yeni bölümde bir saldırı hazırlanıyor. Peki, İbrahim Çelikkol diziden ayrılıyor mu?

Haberin Devamı

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA MEHMET ÖLECEK Mİ?

Çelikkol'un can verdiği Hakan/Mehmet karakteri, yeni bölümde arabasına yerleştirilen bombanın patlatılması ile izleyenleri merakta bıraktı. Mehmet'in arabasına hamle yapması ile patladığı görülen arabanın içinde Mehmet Kara'nın olup olmadığı, araştırılırken yayımlanan yeni bölüm fragmanında Mehmet'in arabanın içinde olmadığı görülüyor. 

İBRAHİM ÇELİKKOL KİMDİR?

Çelikkol 14 Şubat 1982 tarihinde İzmit, Kocaeli'de dünyaya geldi. Oyunculuğa başlamadan önce profesyonel modellik yaptı. Basketbolla ilgilenen Çelikkol ligde oynadı. Basketi bıraktıktan sonra oyunculuk konusunda eğitim alan Çelikkol'un Osman Sınav'la tanışması, her şeyi değiştirdi. Osman Sınav'ın çektiği Pars: Narkoterör filminde 'başkomiser Şamil Baturay' rolünün verilmesi ile oyunculuk hayatına başladı. Daha sonra M.A.T., Karadağlar ve Keskin Bıçak gibi televizyon dizilerinde yer aldı. 2011 yılında yayına başlayan ve 24 Eylül 2012'de final yapan İffet adlı dizide başrolde Cemil karakterini canlandırmıştır.

Haberin Devamı

16 Şubat 2012'de gösterime giren Fetih 1453'te Ulubatlı Hasan karakterini canlandırdı. 2013-2014 yılları arasında Merhamet dizisinde Fırat Kazan'ı canlandırdı. 2014'te yayına başlayan ve aynı yıl sona eren Reaksiyon dizisinde bordo bereli Yüzbaşı Oğuz Ayaz karakterini ve 2016'da başlayan Kördüğüm dizisinde Ali Nejat karakterini canlandırmıştır. Günümüzde ise, atv'de yayımlanan Bir Zamanlar Çukurova adlı dizide Hakan Gümüşoğlu karakterini oynuyor.