Cadde Biran Damla Yılmaz siyahlar içinde!

Biran Damla Yılmaz siyahlar içinde!

08.01.2024 - 15:55 | Son Güncellenme:

Son olarak 'Hudutsuz Sevda' adlı yapımda yer alan ünlü oyuncu Biran Damla Yılmaz, önceki gün bir alışveriş merkezinde kameralara yansıdı. Hayranlarının fotoğraf isteklerini geri çevirmeyen Yılmaz, ayaküstü gazetecilerle konuşmayı da ihmal etmedi.

Biran Damla Yılmaz siyahlar içinde

Biran Damla Yılmaz, geçtiğimiz gün Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı. Öğlen saatlerinde tek başına geldiği Zorlu AVM’de ilk durağı dünyaca ünlü markaların ve mağazaların bulunduğu meydan katı olan güzel oyuncu, bir süre mağazaları gezip alışveriş yaptı.

Haberin Devamı

Alışveriş sırasında yanına gelen sevenleriyle hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmeyen başarılı oyuncu, muhabirlerin de fotoğraf isteğini kırmayıp objektiflere poz verdi.

Biran Damla Yılmaz siyahlar içinde

"ÇOK HEYECANLIYIZ"

Çok yakında yayına girecek yeni dizisi ‘Kopuk’ hakkında konuşan ünlü isim, "Hepimiz çok heyecanlıyız yeni dizimiz yakında seyircimizle buluşacak, güzel geri dönüşleri bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

26 yaşındaki Yılmaz’ın makyajsız güzelliği sevenleri tarafından beğeni toplarken, siyahlar içerisindeki şık AVM kombini ise dikkatlerden kaçmadı.