Cadde Birkan Sokullu'nun sevgilisi Eda Gürkaynak'tan trafikte kural ihlali!

Birkan Sokullu'nun sevgilisi Eda Gürkaynak'tan trafikte kural ihlali!

19.08.2022 - 07:10 | Son Güncellenme:

Uzun süredir ünlü oyuncu Birkan Sokullu ile yaşadığı aşkla gündeme gelen Eda Gürkaynak, geçtiğimiz gün trafikte kural ihlali yaparken polislere yakalandı. Hakkında cezai işlem uygulanan Gürkaynak, "Telefonda harita açıktı" açıklamasını yaptı.

Birkan Sokullunun sevgilisi Eda Gürkaynaktan trafikte kural ihlali

Son olarak 'Masumlar Apartmanı' dizisiyle izleyici karşısına çıkan ve 'Hayat Şarkısı', 'Kurt Seyit ve Şura' gibi yapımlarla adından söz ettiren oyuncu Birkan Sokullu ve Eda Gürkaynak'ın ilişkileri tam gaz devam ediyor.

Haberin Devamı

Daha önce ilişkisi hakkında, "Başlarda ayrı şehirlerde, farklı zaman dilimlerinde yaşadık. Bu bize beraberken anda kalabilmeyi öğretti. Çok keyifli vakit geçirmeye başladık. Pozitif ve mutlu bir enerjimiz var. Birbirimizin hayatını kolaylaştırıyoruz" açıklamasını yapan Sokullu, yaklaşık üç yıldır birlikte olduğu Gürkaynak ile geçtiğimiz aylarda Nişantaşı'nda bir mekan çıkışı görüntülenmişti.

Birkan Sokullunun sevgilisi Eda Gürkaynaktan trafikte kural ihlali

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Birkan Sokullu, "Her şey yolunda, bugün hava güzel Eda ile birlikte hem kafa dağıtalım hem de arkadaşlarımızı görelim istedik" ifadelerini kullanmıştı.

"KISA BİR TATİL FENA OLMAZ"

36 yaşındaki oyuncu, basın mensuplarının; “Tatil yapacak mısınız?” sorusuna, “Evet, fırsat bulursak kısa bir tatil yapmak istiyoruz çünkü bayağı yorucu geçiyor" yanıtını vermişti.

Haberin Devamı

Sokullu'ya yöneltilen "Eda Hanım yoğun temponuzdan şikayetçi mi peki?” sorusunu araya giren Eda Gürkaynak; “Hayır, hiç şikayetçi değilim ama kısa bir tatil de fena olmaz" şeklinde cevaplamıştı.

"DEPRESYONA GİRDİM, EVDEN ÇIKMADIM" DEMİŞTİ

Öncesinde #sosyalmedyagerçekdeğil etiketi ile kendisiyle ilgili bilinmeyenlerini anlatan Eda Gürkaynak, “New York’ta yaşarken depresyona girip evden dışarı çıkmadım, dünyanın en iyi üniversitelerinden birinden dereceyle mezun olsam da ilk işimde yetersiz hissedip defalarca tuvalette ağladım” demişti.

Muhabirlerin bu açıklamaları hatırlatarak “Neler yaşadınız?” sorusuna sosyetik güzel; “Herkesin yaşadığı şeylerdi. Zaten anlatmaya kalksam ayrı bir program yapmamız gerekir. Her şeyin dışarıdan gözüktüğü gibi toz pembe olmadığını belirtmek istemiştim" diyerek yanıt vermişti.

Birkan Sokullunun sevgilisi Eda Gürkaynaktan trafikte kural ihlali

CEZAİ İŞLEM UYGULANDI

Eda Gürkaynak, tüm bunların ardından trafik kuralını ihlal edince polise yakalandı. Önceki gün Bebek’ten Arnavutköy istikametine doğru aracının direksiyonunda seyreden Gürkaynak, elinde telefonla trafik polisi tarafından görülünce cezai işlem uyguladı.

Ünlü isim, aracını yol kenarına park edip; ehliyetine ceza puanı işlendikten ve makbuzunu aldıktan sonra tekrar aracına yöneldi. Eda Gürkaynak, yaşadığı olaydan sonra şu açıklamayı yaptı:

Telefonda harita açıktı, polis arkadaş görünce ceza yedik.