Cadde 'Biz 10 yıldır beraberiz, her şeyimiz ortak'

'Biz 10 yıldır beraberiz, her şeyimiz ortak'

14.11.2023 - 07:40 | Son Güncellenme:

Komedi yapımlarının sevilen isimlerinden Derya Karadaş ile yedi yıl önce dünyaevine girdiği meslektaşı Haki Biçici, önceki gün Cihangir'de kameralara yansıdı. Ayaküstü gazetecilerin sorularını yanıtlayan ünlü çift, evliliklerinin çok iyi gittiğini belirterek mutluluklarını dile getirdi.

Biz 10 yıldır beraberiz, her şeyimiz ortak

'Yalan Dünya' dizisiyle ünlenen, 'Aile Arasında', 'Güldür Güldür' ve 'Jet Sosyete' gibi yapımlarda da rol alan Derya Karadaş, Mayıs 2016'da meslektaşı Haki Biçici ile Kadıköy Evlendirme Dairesi'nde nikâh masasına oturmuştu. Sade törene Karadaş ve Biçici'nin yakın dostları katılmıştı.

Haberin Devamı

Ünlü çift, 10 gün sonra ise Maçka'da bir mekanda çok sayıda tanınmış ismin katılımı ile düğün yapmıştı. Renkli görüntülerin yaşandığı gecede Şıklık yarışının yaşanmıştı.

Biz 10 yıldır beraberiz, her şeyimiz ortak

"YAYLADA EVLİLİK TEKLİFİ YAPTIM"

Basın mensuplarının karşısında çıkan ikiliden Biçici, "Nasıl bir evlilik teklifi yaptınız?" sorusuna, “Bir gün yayladaydık. Eşime orada teklifimi yaptım” yanıtını vermişti.

Biz 10 yıldır beraberiz, her şeyimiz ortak

"BİR AİLE HİKAYESİ"

Ünlü çift, son olarak önceki akşam Cihangir'de objektiflere takıldı. İkili, gazetecilerle bir araya gelerek sohbet etmeyi de ihmal etmedi.

Biz 10 yıldır beraberiz, her şeyimiz ortak

Önümüzdeki aylarda yeni bir filmlerinin vizyona girecek olmasının heyecanını yaşayan ve bu konu hakkında konuşan Biçici ile Karadaş, "Bir aile hikayesi. Aynı gün içinde tüm aile birbirine giriyor. Her şey var filmin içinde... Şubat ayını bekliyoruz" açıklamasında bulundu.

Haberin Devamı

Biz 10 yıldır beraberiz, her şeyimiz ortak

"EVLİLİK GÜZEL GİDİYOR"

Evlilikle ilgili sorulara da yanıt vererek mutluluklarını dile getiren ikili, şu ifadeleri kullandı:

Her şey çok güzel, evlilik güzel gidiyor. Biz 10 yıldır beraberiz, 7 yıl önce de evlendik. Birlikte yaşıyoruz, her şeyimiz ortak. Şimdi de ekmek aldık, evimize gidiyoruz.