Cadde Engin Hepileri: Bizim için her gün Sevgililer Günü!

Engin Hepileri: Bizim için her gün Sevgililer Günü!

12.02.2024 - 14:18 | Son Güncellenme:

Oyuncu çift Beyza Şekerci ile Engin Hepileri, MAG dergisi Şubat Sevgililer Günü özel içeriğine konuk oldu. Hepileri, "Fazla romantik görünse de bizim için gerçekten de her gün Sevgililer Günü" dedi.

Engin Hepileri: Bizim için her gün Sevgililer Günü

Meslektaşı Beyza Şekerci ile 2015 yılında hayatını birleştiren Engin Hepileri, "Sevgilime; tek bir güne indirgeyerek o günde onu hatırlamak, o gün ona ne kadar değerli olduğunu hissettirmek ya da bir şeyler almak bana çok da samimi gelmiyor" dedi.

Haberin Devamı

"EVLENME TEKLİFİNİ FLORANSA'DA ETMİŞTİ"

İtalya Floransa şehrinin kendilerinde çok ayrı bir yeri olduğunu belirten Şekerci, "İtalya bizim için her bir köşesi ile çok romantiktir. Son günlerde daha çok tercih ettiğimiz kuzey ülkeleri seyahatlerimizde de son derece keyifli ve romantik şehirler gezme fırsatımız oldu. Mesela Kopenhag ve Amsterdam gerçekten de sevdiğiniz birisiyle gezmek için ve güzel dakikalar geçirmek için çok ama çok romantik yerler ama İtalya’nın özellikle Floransa bölgesinin bizim için apayrı bir yeri olduğunu söyleyebiliriz. Engin bana evlenme teklifini orada etmişti. Floransa bizim için gerçekten de unutulmaz bir şehir. Elbette ülkemizde de görülmesi gereken, eşinizle ve sevdiğinizle gidebileceğiniz -mesela Ege kıyılarındaki sahiller- gün batımında romantik dakikalar geçirebileceğiniz koylar var" şeklinde konuştu.

Engin Hepileri: Bizim için her gün Sevgililer Günü