Cadde Boğaz, Gökhan Türkmen'in aşk şarkılarıyla aydınlandı

Boğaz, Gökhan Türkmen'in aşk şarkılarıyla aydınlandı

26.08.2023 - 13:50 | Son Güncellenme:

Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi, önceki akşam romantik aşk şarkılarının sevilen ismi Gökhan Türkmen’i ağırladı. Dinleyicisiyle boğazın ışıltılı görüntüsü altında üçüncü kez buluşan ünlü sanatçı, romantizm rüzgarları estirdi.

Boğaz, Gökhan Türkmenin aşk şarkılarıyla aydınlandı

Kendine özgü sesi ve tarzıyla pop müziğin güçlü isimlerden biri olan Gökhan Türkmen, değerli müzisyenlerden oluşan ekibi ve görkemli sahne şovu ile Kuruçeşme seyircisine unutulmaz bir gece yaşattı.

Haberin Devamı

İlginin yoğun olduğu gecede müzik listelerini kasıp kavuran ‘Kalem’ isimli şarkısını seslendirerek sahneye çıkan Türkmen, müzik şölenine ‘Bitmesin’, ‘Bir Öykü’, ‘Mahşer’ parçalarıyla devam ederek duygulara tercüman oldu.

Boğaz, Gökhan Türkmenin aşk şarkılarıyla aydınlandı

BİNLERCE KİŞİLİK KORO

Konserin ikinci bölümünde tek başına gitarı ile şarkılarını en sade ve yalın hali ile seslendiren ünlü sanatçıya Kuruçeşme Açıkhava’yı dolduran binlerce kişilik koro hep bir ağızdan eşlik etti.

Boğaz, Gökhan Türkmenin aşk şarkılarıyla aydınlandı

Geçmişten günümüze uzanan parçalarıyla renkli bir müzikal ziyafeti sunan Gökhan Türkmen, özenle hazırladığı repertuvarıyla unutulmaz konserlerinden birine daha imza attı.