Cadde Boğaz'ı büyüleyen ses: Cem Adrian

Boğaz'ı büyüleyen ses: Cem Adrian

06.06.2022 - 13:17 | Son Güncellenme:

Poll Production organizasyonu ve Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri’nde dün akşam Cem Adrian rüzgârı esti.

Boğazı büyüleyen ses: Cem Adrian

Sahneye 'Sen Benim Şarkılarımsın' parçasıyla çıkan Cem Adrian, hayranlarını “Türkiye’nin en güzel manzarasında, İstanbul’un en güzel yerinde konser veriyorum. Uzun uzun konuşmak isterdim ama şarkı söylemeyi daha çok seviyorum. Fakat kötü bir haberim var ki hiç eğlenceli şarkım yok” sözleriyle selamladı.

Haberin Devamı

ÂŞIK VEYSEL VE KARACAOĞLAN'A SELAM

Cem Adrian, gece boyunca 'Ben Seni Çok Sevdim', 'Söyle Buldun mu', 'Herkes Gider Mi', 'Kül' gibi sevilen şarkılarını seslendirdi. 'Ben Varım' ve 'Sensiz Saadet Neymiş' şarkılarıyla müzikseverleri 60’lı 70’li yıllara götüren Adrian, 'Ela Gözlüm' ile Karacaoğlan’a, 'Uzun İnce Bir Yoldayım' ile Âşık Veysel’e selam yolladı.

Boğazı büyüleyen ses: Cem Adrian

"YILDIZLARI YERYÜZÜNE İNDİRMEK GİBİ"

Cem Adrian, Kuruçeşme Açıkhava’da kendisini yalnız bırakmayan sevenleriyle sosyal medya paylaşımı yaparak, geceyi ölümsüzleştirdi. Binlerce kişinin telefonlarının ışıklarını yaktıkları anda Cem Adrian, “Dünyada şu görüntüyü kaç kişi görebilir. Hepinize minnettarım. Yıldızları yeryüzüne indirmek gibi bir şey bu" sözleriyle kayda aldı.

Boğazı büyüleyen ses: Cem Adrian

Haberin Devamı

Sesinin geniş oktav aralığıyla aynı şarkıda, birden fazla sesi çıkaran, bazen sesini bir enstrüman olarak kullanan, birden fazla müzik türünü aynı şarkıya hapsedebilen Türkiye’nin en özel seslerinden Cem Adrian, sevenlerine unutamayacakları iki saat yaşattı.