Cadde Brad Pitt ile Margot Robbie üçüncü kez aynı projede buluşuyor!

Brad Pitt ile Margot Robbie üçüncü kez aynı projede buluşuyor!

10.10.2023 - 12:05 | Son Güncellenme:

Hollywood yıldızları Brad Pitt ve Margot Robbie, son olarak 'Babylon' (Babil) filminde kamera karşısına geçmişti. Başrolünde yer aldığı Barbie ile muazzam bir başarı yakalayan Robbie ve her daim adından söz ettiren ABD'li aktör, üçüncü kez aynı projede bir araya geliyor. Dünyaca ünlü isimler, yeni filmlerinde farklı bir rol üstlenecek.

Brad Pitt ile Margot Robbie üçüncü kez aynı projede buluşuyor

Leonardo DiCaprio ile rol aldığı 'Wolf of Wall Street' (Para Avcısı) filmiyle şöhreti yakalayan, rekor üstüne rekor kıran Barbie ile beyaz perdeye damga vuran Margot Robbie, Oscar ödüllü Brad Pitt'le üçüncü kez aynı projede buluşuyor.

Haberin Devamı

Daha önce 2019 yapımı 'Once Upon A Time In Hollywood' (Bir Zamanlar... Hollywood'da) ve Aralık 2022'de vizyona giren Babylon'da başrolleri paylaşan ikili, Dashiell Hammett'in 1934 tarihli romanına dayanan 'The Thin Man' (İnce Adam) filminin ortak yapımcılığını üstlenmeye hazırlanıyor.

Brad Pitt ile Margot Robbie üçüncü kez aynı projede buluşuyor

Pitt'in Plan B şirketi ile Robbie'nin LuckyChap Entertainment şirketi, 1930'lı ve 1940'lı yıllarda beyaz perdeye de taşınan dedektif romanının yeniden uyarlanmasında güçlerini birleştirmek için görüşmelere başladı.

Projede başroller henüz netlik kazanmazken, Pitt ve Robbie'nin yapımcılığını üstlenecekleri filmde oyuncu olarak da yer alıp almayacakları merak konusu oldu.

Brad Pitt ile Margot Robbie üçüncü kez aynı projede buluşuyor

ROMANIN KONUSU

Orijinal roman; sosyetik eşi Nora ile güzel bir hayat süren özel dedektif Nick Charles'a odaklanıyor. Eski ortağı kayıp bir kişinin bulunması için yardım isteyince, Nick bu işe karışmaktan kendini alamıyor. Eşi Nora da soruşturmaya katılmak istiyor. Kendilerini New York'a götüren ipuçlarını takip eden Charles'lar, yol boyunca bir dizi cinayeti çözüyor ve karmaşık bir komployu ortaya çıkarıyor.

Haberin Devamı

'ÖPÜŞME SAHNESİ' İTİRAFI!

Margot Robbie, Babylon'daki rol arkadaşı Brad Pitt ile öpüştüğü sahneyle ilgili dikkat çeken itiraflarda bulunmuştu. 1920'lerin Hollywood'unda her türlü eğlence fırsatını değerlendiren çılgın bir yıldız adayını canlandıran Avustralyalı aktris, öpüşme sahnesinin yönetmen Damien Chazelle'in orijinal senaryosunun bir parçası olmadığını açıklamıştı.

Brad Pitt ile Margot Robbie üçüncü kez aynı projede buluşuyor

33 yaşındaki güzel, Brad Pitt'le öpüşmeyi 'yapılacaklar listesi'ndeki önemli bir maddeyi yerine getirme şansı olarak teklif ettiğini anlatmıştı.

Öpüşme sahnesi senaryoda yoktu. 'Brad Pitt'i öpme şansını başka ne zaman yakalayabilirim ki?' diye düşündüm ve bunu yaptım.

"HARİKAYDI"

Ünlü isim, bu öpücük hakkındaki düşüncesi sorulduğunda ise kahkaha atarak, "Harikaydı" demişti.

Brad Pitt ile Margot Robbie üçüncü kez aynı projede buluşuyor

"BU FIRSAT BİR DAHA KARŞIMA ÇIKMAYABİLİR"

Margot Robbie, yönetmen Damien Chazelle'i, senaryoya öpücük ekleme konusunda nasıl ikna ettiğinden de bahsetmişti.

Damien, Nellie bence gidip Jack'i öpebilir' dedim. Damien da, 'Evet, olabilir. Hey bekle, dur. Sen sadece Brad Pitt'i öpmek istiyorsun!' karşılığını verdi. Ve ben de, 'Bu fırsat bir daha karşıma çıkmayabilir' dedim. Damien, 'Öpüşme sahnesi karaktere uyuyor' dedi, ben de ona katıldığımı söyledim. Damien, 'Tekrar yapın. Bu gerçekten işe yarıyor' dedi. Ben de 'Bu harika' dedim.

"MARGUT'UN BU FİLMDE YAPTIĞI EN 'TERBİYELİ' ŞEYDİ"

Brad Pitt ise konuyla ilgili "Oyuncuların kendi karakter yorumları için sinemada her zaman yer vardır. İnanın bana, Margot'nun bu filmde yaptığı en 'terbiyeli' şeydi. Performansı alev alevdi, şimdiye kadar gördüklerimin en iyisiydi" ifadeleri kullanmıştı.

Brad Pitt ile Margot Robbie üçüncü kez aynı projede buluşuyor