Cadde 'Brad Pitt, Yaşayan En Seksi Erkek seçildiği için mutsuz oldu!'

'Brad Pitt, Yaşayan En Seksi Erkek seçildiği için mutsuz oldu!'

07.02.2024 - 13:59 | Son Güncellenme:

Hollywood'un en popüler isimlerinden Brad Pitt, 1995 ve 2000 yıllarında olmak üzere iki kez 'Yaşayan En Seksi Erkek' olarak seçilmişti. Yönetmen Edward Zwick, bu ünvanı ilk kez kendi çektiği 'İhtiras Rüzgarları' filminden sonra kazanan Pitt'in, 'Yaşayan En Seksi Erkek' olmaktan dolayı mutsuzluk duyduğunu iddia etti.

Brad Pitt, Yaşayan En Seksi Erkek seçildiği için mutsuz oldu

Yer aldığı 'Dövüş Kulübü', 'Truva' ve 'Vampirle Görüşme' gibi yapımlarla hafızalara kazınan, yıllardır yakışıklılığıyla konuşulan ABD'li Hollywood yıldızı Brad Pitt, People Magazine tarafından iki kez 'Yaşayan En Seksi Erkek' seçilen az sayıdaki erkekten biri oldu.

Haberin Devamı

Ancak Pitt'in başrolünde yer aldığı 'İhtiras Rüzgarları' filminin yönetmeni Edward Zwick, yazdığı bir anı kitabında bu ünvanı alarak 'seks sembolü' olmanın aktörün ruh halini bozduğunu iddia etti.

Brad Pitt, Yaşayan En Seksi Erkek seçildiği için mutsuz oldu

"ÖVGÜ YA DA SUÇLAMA KABUL ETMİYORUM"

71 yaşındaki Zwick, 'Hits, Flops, and Other Illusions: My Fortysomething' adlı kitabında söz konusu film vizyona girdikten sonra 'Yaşayan En Seksi Erkek' seçilen oyuncu ile ilgili şu ifadelere yer verdi:

People onu 'Yaşayan En Seksi Erkek' seçtiğinde Brad mutsuz olmuştu. Bu konuda ne övgüyü, ne de suçlamayı kabul ediyorum.

Brad Pitt, Yaşayan En Seksi Erkek seçildiği için mutsuz oldu

FİLMDEN MEMNUN KALMAMIŞ!

'İhtiras Rüzgarları' filmi tamamlandıktan sonra son kurguyu aktöre gösteren yönetmen, Pitt'in filmden memnun olmadığını çünkü 'karakterinin deliliğini az gösterdiğini' düşündüğünü de söyledi.

Brad Pitt, Yaşayan En Seksi Erkek seçildiği için mutsuz oldu

Bu konuda Pitt ile ters düştüklerini açıklayan Zwick, "Aslında Tristan'ın (Pitt'in karakteri) ateşler içinde kıvrandığı, gemide çığlık attığı sahneden sadece tek bir kare kesmiştim. Ama bu onun çok sevdiği bir sahneydi ve filmde bırakabilirdim. Bırakmalıydım da. Özür dilerim Brad" diyerek konuyla ilgili pişmanlığını dile getirdi.