Cadde Brad Pitt yeni evi için milyonlarca dolar ödedi!

Brad Pitt yeni evi için milyonlarca dolar ödedi!

27.07.2022 - 11:49 | Son Güncellenme:

ABD'li aktör Brad Pitt, geçtiğimiz hafta yeni filminin galasında etek giymesiyle gündeme gelmişti. Etek giydiği için bacaklarındaki dövmeler de görünen aktör, sosyal medyada büyük yankı uyandırmıştı. Ünlü isim çok konuşulan stilinden sonra, şimdi de California'da aldığı yeni ev ile adından söz ettirdi. Sahile sadece birkaç metre uzaklıkta olan, 1918'de yapılan eve milyonlarca dolar ödeyen Pitt'in yeni mülküyle ilgili bazı detaylar da ortaya çıktı.

Brad Pitt yeni evi için milyonlarca dolar ödedi

Dünyaca ünlü aktör Brad Pitt, geçtiğimiz hafta 'Bullet Train' filminin Berlin'deki galasına etek giyerek katılmasıyla dikkat çekmişti. Eteğiyle uyumlu bir ceket, açık pembe bir gömlek ve siyah botlar giyen aktör; güneş gözlüğü, kolye ve yüzük gibi aksesuarlardan da destek almıştı. 58 yaşındaki Pitt, giydiği etekle bacaklarındaki dövmeleri de göstermiş olmuştu.

Haberin Devamı

Brad Pitt yeni evi için milyonlarca dolar ödedi

GENELDE DÖVMELERİNİ GÖSTERMİYOR

Yıldızın fazlaca dövmesi var, ama bunu özellikle kırmızı halıda pek göstermiyor. Dövmelerden biri, bir gergedan yüzü ve diğeri de bir insan kafatası gibi görünüyor, ancak iki dövmenin arkasındaki anlam belirsiz.

Pitt'in kollarındaki dövmeler arasında ise; 'hayat absürttür' anlamına gelen 'absurdities de l’ existence' ifadesi, çocuklarının baş harfleri, Buz Adam Ötzi'nin bir çizimi ve Mevlana'nın "Doğrunun ve yanlışın ötesinde bir yer var; seninle orada buluşacağız" sözleri yer alıyor.

ANGELINA JOLIE İLE BERABER YAPTIRDILAR

Aktörün ayrıca, eski eşi Angelina Jolie ile birlikte oğulları Maddox'a ithafen yaptırdıkları bir Sanskritçe tasarım, sırtında aktris tarafından kaleme alınan bir karalama ve alt karnında Jolie'nin Kamboçya'nın Kmer dilinde yazılan doğum tarihi de dahil olmak üzere birçok dövmesi var.

Haberin Devamı

Pitt ve Jolie defalarca dövme yaptırmış olsalar da, aktör daha önce çocuklarının onların izinden gitmesini istemediğini söylemişti.

Brad Pitt yeni evi için milyonlarca dolar ödedi

SOSYAL MEDYADA YORUM YAĞDI

Hem dünya, hem de Türkiye gündeminde büyük yankı uyandıran fotoğraflar sonrası, ünlü ismin kombinine adeta yorum yağmıştı. Sosyal medya kullanıcıları, "Adam ne giyse estetik duruyor, üstelik genç sayılmaz ve çok da hayranı değilim...", "Ütüsüz gömlek, altında etek. Burada ben giysem, dışarıda dilenciyim diye tutuklanırım", "Kadınlar pantolon giyebiliyorsa, erkeklerde etek giyebilir?" ve "Brad Pitt ne giysem yakışır demek istemiş. Ütüsüz gömlek ve etekle haber olacağını biliyordur. Görünüşe göre iki amacına da ulaşmış" gibi yorumlar yapmıştı.

'Bullet Train', hepsine farklı ancak bağlantılı görevler atanan bir trende, beş suikastçıyı takip ediyor. Filmde Pitt dışında Sandra Bullock, Joey King, Zazie Beetz ve Bad Bunny de yer alıyor.

40 MİLYON DOLAR!

Stiliyle gündeme gelmesinin ardından Hollywood yıldızı Brad Pitt, California sahiline bakan ve 'Seaward' olarak bilinen tarihi D. L. James evi için 40 milyon dolar ödemesiyle adından söz ettirdi. 'Ünlüler cenneti' Carmel'de yer alan ve tarihi 1918'e kadar uzanan evin, bölgede satılan en yüksek fiyatlı mülk olduğuna inanılıyor.

Haberin Devamı

DailyMail'de yer alan habere göre; yerel halkın, özellikle mülk yıllarca boş kaldıktan sonra, aralarında bir başka ünlü ünlüye sahip olmaktan heyecan duydukları bildiriliyor.

Brad Pitt yeni evi için milyonlarca dolar ödedi

HALKA AÇIK OLARAK SATIŞA ÇIKMADI

Ev, 20. yüzyıl mimarlarından Charles Sumner Greene tarafından tasarlandı. Greene, mülkü ünlü yazar Daniel Lewis James'in sahip olduğu bir arazi üzerinde tasarladı ve Carmel'deki eve onun adını verdi.

Ev 1999'dan beri Joe Ritchie ve eşi Sharon Ritchie'ye bağlı bir limited şirket olan Searock'a aitti; ancak kayıtlar, Bay Ritchie'nin bu yılın başlarında hayatını kaybettiğini ve mülkün hiçbir zaman halka açık olarak satışa sunulmadığını gösteriyor.

"O KADAR DA BÜYÜK BİR EV DEĞİL"

Plaja sadece birkaç metre uzaklıktaki lüks mülk, ahşap işçiliğine sahip ve yerel olarak taş ocağından çıkarılan kumtaşı ve granitten inşa edilmiş. 1997 yılında evin fotoğraflarını çeken Alexander Vertikoff, DailyMail'e konuşarak şu ifadeleri kullandı:

O kadar da büyük bir ev değil, ve oldukça gözlerden uzak. Artık böyle evler yapmıyorlar.