Cadde Britney Spears ve Sam Asghari evlendi! Popçunun eski eşi Jason Alexander düğünü bastı

Britney Spears ve Sam Asghari evlendi! Popçunun eski eşi Jason Alexander düğünü bastı

10.06.2022 - 15:58 | Son Güncellenme:

Dünyaca ünlü şarkıcı Britney Spears, geçtiğimiz sene nişanlandığı Sam Asghari ile dünyaevine girdi. Malikanesinde sadece yakın çevrelerinin katıldığı bir düğün düzenleyen Spears'ın ailesi törene katılmazken; popçunun eski eşi Jason Alexander düğünü bastı. Malikaneye zorla girdiği anları canlı yayında paylaşan Alexander, evliliği engellemeye geldiğini söyledi. İşte detaylar...

Britney Spears ve Sam Asghari evlendi Popçunun eski eşi Jason Alexander düğünü bastı

ABD'li popçu Britney Spears'ın (40) hayatı ve serveti, eredeyse 13 yıldır babası James Parnell Spears tarafından kontrol ediliyordu. Spears, daha önce uzun süredir aşk yaşadığı Sam Asghari (28) ile evlenmesinin ve yeniden çocuk sahibi olmasının engellendiğini de açıklamıştı.

Haberin Devamı

Mahkeme tarafından kızına vasilik yapması için atanan Jamie Spears, geçtiğimiz ağustos ayında bu görevden çekilmek için mahkemeye başvurmuştu. Aylar önce Los Angeles'ta görülen davada Britney Spears'ın vasiliğin sonlandırılması talebi, yargıç tarafından kabul görülmüş ve baba Jamie Spears'ın vasiliği, 30 dakika süren kısa bir duruşmanın ardından resmen bitmişti.

Britney Spears ve Sam Asghari evlendi Popçunun eski eşi Jason Alexander düğünü bastı

EVLENDİLER

5 yıl aşk yaşamalarının ardından geçtiğimiz sene spor eğitmeni ve oyuncu Sam Asghari ile nişanlanan Britney Spears sonunda 'mutlu sonuna' kavuştu. Pop yıldızı, Perşembe gecesi California'daki malikanesinin arka bahçesinde Asghari ile evlendi.

Ünlü isimlerle dolu davetli listesinde Madonna, Paris Hilton, Drew Barrymore ve Spears'ın masalsı düğünü için geliniğini tasarlayan Donatella Versace yer aldı. Spears'ın avukatı, eski federal savcı Mathew Rosengart da düğüne katılan isimler arasındaydı.

Haberin Devamı

Ancak Spears'ın ebeveynleri Jamie Spears ve Lynne Spears ile kız kardeşi Jamie Lynn Spears orada değildi. Şarkıcının Kevin Federline ile evliliğinden dünyaya gelen oğulları Sean Preston (16) ve Jayden James (15) de düğüne katılmadı. Erkek kardeşi Bryan Spears, popçunun düğüne katılan tek yakın aile üyesiydi.

Sadece ikilinin yakın çevresinden oluşan 100 kişinin katıldığı tören, basından ve kameralarından uzak bir şekilde gerçekleştirildi.

Britney Spears ve Sam Asghari evlendi Popçunun eski eşi Jason Alexander düğünü bastı

ESKİ EŞİ DÜĞÜNÜ BASTI!

Çiftin mutlu gününe damfa vuran olay ise, Britney Spears'ın 2004 yılında evlendiği ve sadece 55 saat evli kaldığı eski kocası Jason Alexander'ın düğünü basması oldu.

Alexander, malikaneye zorla girişini Instagram'da canlı olarak yayınladı. Görüntülerde olay güvenliğiyle konuşarak Spears'ın kendisini düğüne davet ettiğini söyleyen Alexander, şarkıcının büyük gününü mahvetmekle tehdit etti:

Hey, Britney nerede? Adım Jason Alexander. Britney benim ilk ve tek eşim. Onun ilk kocasıyım. Düğünü engellemeye geldim!

Ardından, güvenlik görevlileriyle arasında bir mücadele başlayan Jason Alexander'ın canlı yayını kapandı.

TMZ'ye göre, 40 yaşındaki Alexander, polis memurları gelmeden önce güvenlikler tarafından zapt edildi. Page Six, Ventura County Şerif Departmanının Spears'ın evine izinsiz giren bir aramayı yanıtladığını doğruladı. Alexander, polis tarafından tutuklandı.

Haberin Devamı

"BU OLAY YÜZÜNDEN SARSILDI"

Page Six'e konuşan bir kaynak, Britney Spears'ın; eski kocası Jason Alexander'ın Sam Asghari ile düğününü bozmaya çalışmasının ardından sersemlediğini söyledi:

Britney bu olay yüzünden sarsıldı, ama yaşananların onu hayal kırıklığına uğratmasına izin vermek istemiyor. Neyse ki herkes güvende ve Jason artık burada değil.

Britney Spears ve Sam Asghari evlendi Popçunun eski eşi Jason Alexander düğünü bastı

"POLİSLE ÇALIŞIYORUM"

Britney Spears'ın avukatı Mathew Rosengart, Jason Alexander'ın pop yıldızının evine zorla girmekten yargılanmasını istediğini söyledi.

Rosengart, "Jason Alexander kelepçelendi, gözaltına alındı ​​ve tutuklandı. Ventura County Şerif Departmanına hızlı bir şekilde yanıt verdikleri ve işlerini iyi yaptıkları için teşekkür ediyorum" dedi ve ekledi:

Jason Alexander'ın yasaların izin verdiği en geniş ölçüde yargılanmasını sağlamak için polisle yakın bir şekilde çalışıyorum.

DAHA ÖNCE DE TUTUKLANDI

Jason Alexander daha önce Aralık 2021'de bir koruma emrini ihlal etmekten ve kimliği belirsiz bir kadını takip etmekten tutuklandı. 4 Ocak'ta bu suçlamaları kabul etti ve yaklaşık bir yıl denetimli serbestlik cezasına çarptırıldı.

Bu ihlal, Alexander'ın 13 ay içinde üçüncü tutuklanması oldu. Öncesinde Ocak 2021'de alkollü araç kullanmak ve Ağustos ayında bir havaalanında güvenlik protokollerini ihlal etmekten polis tarafından gözaltına alınmıştı.

Haberin Devamı

Alexander ve Spears, evlilikleri üç günden az sürmesine rağmen, çocukluklarından beri birbirlerini tanıyorlar.

Britney Spears ve Sam Asghari evlendi Popçunun eski eşi Jason Alexander düğünü bastı

"KİMSENİN BİLMESİNİ İSTEMEDİM"

Öte yandan geçtiğimiz günlerde Spears'a evlenme teklif etmek için aldığı yüzükle ilgili konuşan Sam Asghari, "Britney'nin zevkini bildiğim için süper büyük bir yüzük istemeyeceğini düşündüm. Ünlüler genelde milyon dolarlık yüzükler alıyor, ve markalar bu yüzükleri promosyon amacıyla bedavaya veriyor. Ama ben aldığım yüzüğün bir şeyi temsil etmesini istiyorum" demişti:

Kalbimden gelmesini ve büyük, süslü şeyler istemeyen birine gitmesini istiyorum. Yüzüğü aldığım yer büyük bir şirketti, ama her şeyi benim istediğim gibi yapmaya isteklilerdi. Gerçek bir prenses için, prenses kesimi bir yüzüktü. Dürüst olmak gerekirse, Britney'e evlenmek teklif etmeden önce bunu kimseye söylemedim. Kimsenin bilmesini ve herhangi bir şekilde müdahale etmesini istemedim, bu yüzden her şey benimle onun arasındaydı.

Asghari, tanıştıklarında onu dünyaca ünlü popçuya çeken ilk şeyin, Spears'ın alçakgönüllülüğü olduğunu söylemiş; ayrıca Britney'nin 'kedi gibi reflekslerinden' ve tenis, masa tenisi ve basketbol oynarken ne kadar rekabetçi olduğundan da bahsetmişti.