Cadde Bruce Willis 69 yaşında! 'Babamı sevdiğiniz için teşekkür ederim'

Bruce Willis 69 yaşında! 'Babamı sevdiğiniz için teşekkür ederim'

21.03.2024 - 08:52 | Son Güncellenme:

Afazi ve demans hastalığıyla mücadele eden ve sinemayı bırakmak zorunda kalan ünlü aksiyon yıldızı Bruce Willis, 69'uncu yaşına bastı. Ailesi, aktörün doğum gününü sosyal medya hesaplarından paylaştıkları duygusal mesajlarla kutladı.

Bruce Willis 69 yaşında Babamı sevdiğiniz için teşekkür ederim

Emmy ve Altın Küre ödüllü Bruce Willis'e, Mart 2022'de beynin bazı bölgelerinde meydana gelen işlev bozukluğu sebebiyle ortaya çıkan konuşma, konuşulanı anlama ve okuma-yazma gibi becerileri etkileyen afazi teşhisi konmuştu.

Haberin Devamı

Sevenlerini şoke eden hastalık haberinin ardından oyunculuğu bıraktığı duyurulan Bruce Willis'in ailesi, geçtiğimiz şubat ayında ise 68 yaşındaki Hollywood yıldızının frontotemporal demansa yakalandığını açıklamıştı. (Ön ve temporal loblardaki sinir hücrelerinin dejenerasyonu sonucunda oluşan FTD'nin belirtlileri arasında kişilik değişimi, duygusal kararsızlık, dili ifade etmede yaşanan güçlükler, algı ve hafıza sorunları yer alır.)

Bruce Willis 69 yaşında Babamı sevdiğiniz için teşekkür ederim

"SANA SAHİP OLDUĞUMUZ İÇİN MİNNETTARIZ"

Hastalığı nedeniyle oyunculuğu bırakan ve gözlerden uzak yaşayan Bruce Willis, 19 Mart'ta 69'uncu yaşına girdi. Ailes, Hollywood yıldızının doğum gününü sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla kutladı.

Bruce Willis 69 yaşında Babamı sevdiğiniz için teşekkür ederim

Willis'in 1987-2000 yılları arasında evli kaldığı; Rumer, Scout ve Tallulah isimlerini verdikleri üç kızının annesi Demi Moore, eski eşiyle çekilen karelerini paylaşarak "İyi ki doğdun, Bruce Willis! Seni çok seviyoruz ve sana sahip olduğumuz için minnettarız" diye yazdı.

Haberin Devamı

Bruce Willis 69 yaşında Babamı sevdiğiniz için teşekkür ederim

"MUTLU YILLAR AŞKIM"

Aktörün 2009'de dünyaevine girdiği, Mabel ve Evelyn isimli iki kızının annesi Emma Heming ise "Tıpkı sizin gibi, biz de Bruce'a tapıyoruz. Belki bilmediğiniz ama hayal edebileceğiniz şey, onun kollarına sarılmış olmanın bu koca dünyada en güvenli yer olduğunu. O gerçek bir centilmen. Paylaşacak çok sevgisi var. Mutlu yıllar aşkım. Sen bizim için devam eden bir hediyesin" mesajını paylaştı.

Bruce Willis 69 yaşında Babamı sevdiğiniz için teşekkür ederim

"İYİ Kİ DOĞDUN BABA"

Rumer Willis, babasının doğum gününü şu sözlerle kutladı:

Senin tarafından sevilmek büyük bir hediye. Sen bu dünyanın en komik, en hassas, en çekici ve yetenekli babasın. Bu sabah bu fotoğraflara baktığımda, bu hayatı birlikte geçirmeyi seçtiğimiz için şükranla doldum. Ben senin ilk bebeğinim ve azen keşke tekrar göğsünde sıcacık olup gülecek ve sana sarılacak kadar küçük olabilsem diyorum. Benim sahip olabileceğim en iyi babasın. Cömertliğin ve yüreğin için teşekkür ederim. İyi ki doğdun baba.

Bruce Willis 69 yaşında Babamı sevdiğiniz için teşekkür ederim

"BABAM EN İYİ ARKADAŞLARIMDAN BİRİ"

Scout Willis ise "Çok şey değişmesine rağmen aslında ne kadar da az şey değişmiş... Babam benim en iyi arkadaşlarımdan biri, belki de şimdi her zamankinden daha derin bir seviyede. Şefkatli, huysuz, güzel, Balık burcu bir adam; ailesine olan derin sevgisi sadece hissedilebilir, ifade edilemez. Kullanacağım herhangi bir kelime ne yazık ki yetersiz kalacaktır. Bu yüzden bunun yerine babamı sevdiğiniz için teşekkür etmek istiyorum, onun sizin için ne anlama geldiğine dair hikayelerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim. Sevginizi hissetmek büyük bir hediye. Tüm zamanların en büyüğüne mutlu yıllar" ifadelerini kullandı.