Cadde Bruce Willis, California'da görüntülendi! Hayranıyla fotoğraf çektirdi

Bruce Willis, California'da görüntülendi! Hayranıyla fotoğraf çektirdi

31.08.2022 - 15:22 | Son Güncellenme:

Yakalandığı 'afazi' hastalığından sonra oyunculuğu bırakan ve bir süredir gözlerden uzak şekilde hayatını sürdüren ABD'li aktör Bruce Willis, geçtiğimiz günlerde California'da bir hayranıyla fotoğraf çektirirken görüntülendi. Ünlü ismin eşi Emma Heming ise aktif olarak kullandığı sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yaparak, bu süreçte yaşadıklarından bahsetti.

Bruce Willis, Californiada görüntülendi Hayranıyla fotoğraf çektirdi

1985-1989 yıllarında yayınlanan 'Moonlighting' (Mavi Ay) dizisindeki 'David Addison' rolüyle dünya çapında üne kavuşan Hollywood yıldızı Bruce Willis'ten kötü haber, Mart ayında gelmişti. Ünlü oyuncuya beyinin bazı bölgelerinde meydana gelen işlev bozukluğu sonucu ortaya çıkan konuşma, konuşulanı anlama ve okuma-yazma gibi becerileri etkileyen "afazi" (söz yitimi) hastalığı teşhisi konulmuştu.

Haberin Devamı

Bruce Willis, Californiada görüntülendi Hayranıyla fotoğraf çektirdi

"KARİYERİNE ARA VERİYOR"

ABD'li aktörün, bilişsel yeteneklerini etkileyen hastalık teşhisi sonrası oyunculuk kariyerinden uzaklaşacağı açıklanmıştı. Willis'in kızı Rumer Willis sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, şu ifadeleri kullanmıştı:

Bruce'un muhteşem destekçileri ile, ailesi olarak, sevgili Bruce'un bazı sağlık sorunları yaşadığını ve yakın zamanda bilişsel yeteneklerini etkileyen afazi teşhisi konulduğunu paylaşmak istedik. Bunun bir sonucu olarak Bruce, kendisi için çok şey ifade eden kariyerine ara veriyor. Ailemiz için gerçekten zorlu olan bir zamanda devam eden sevginiz, şefkatiniz ve desteğiniz için çok minnettarız. Güçlü bir aile olarak bu süreçten geçiyoruz ve bundan hayranlarına da bahsetmek istedik çünkü onun sizin için ne kadar önemli olduğunu biliyoruz.

"YAPABİLECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORDU"

Willis'in avukatı Martin Singer da müvekkili hakkında açıklamalarda bulunmuştu. Los Angeles Times'a konuşan Singer, "Müvekkilim olan Bay Willis hastalığına rağmen çalışmak istedi. Çünkü tıpkı "afazi" hastalığına yakalanan ve çalışmaya devam eden başkaları gibi bunu yapabileceğini düşünüyordu" demişti.

Bruce Willis, Californiada görüntülendi Hayranıyla fotoğraf çektirdi

HAYRANIYLA FOTOĞRAF ÇEKTİRDİ

Beş ay önce afazi teşhisi aldığını açıklamasının ardından gözlerden uzakta bir yaşam sürdüren Willis, son olarak California'da bir hayranıyla fotoğraf çektirirken objektiflere takıldı. 67 yaşındaki 'Zor Ölüm' yıldızı, arkadaşıyla öğle yemeği yediği söylenen Shutters on the Beach otelinin dışında bir kadın hayranı ve çocuğuyla birlikte gülümserken görüntülendi. Willis'in keyifli hali dikkatlerden kaçmadı.

Haberin Devamı

Bruce Willis, Californiada görüntülendi Hayranıyla fotoğraf çektirdi

EŞİNDEN YENİ PAYLAŞIM

Bruce Willis'in eşi Emma Heming Willis ise, yeni hobiler keşfederek, konfor alanı dışında şeyler yaparak ve aktif kalarak eşine afazi teşhisi konulmasının yol açtığı kederle başa çıktığını söyledi. Willis ile 2009 yılında nikah masasına oturan 44 yaşındaki Heming, aktif olarak kullandığı, 389 bin takipçisi bulunan Instagram hesabından yayınladığı videoya şu notu yazdı:

Bu, kendini keşfetmenin yazıydı. Yeni hobiler bulmak, konfor alanımdan çıkmak ve aktif kalmak gibi. Hisettiğim keder felç edici olabilir, ama onunla birlikte yaşamayı öğreniyorum. Üvey kızım Scout Willis'in söylediği gibi, 'keder sevginin en derin ve en saf şeklidir.' Umarım bu sizi de rahatlatır.

Bruce Willis, Californiada görüntülendi Hayranıyla fotoğraf çektirdi

"BRUCE İÇİN DUA EDİYORUM"

Willis'in hayranları, ünlü ismin kısa sürede 5 bine yakın beğeni alan gönderisine; "Biricik Bay Bruce Willis'e bizim için kocaman bir merhaba deyin. Onu çok seviyoruz", "Bruce için dua ediyorum" ve "Harika bir eş ve annesin" gibi yorumlar yaptı.