Cadde 'Bu evi evleneceğim kadınla yaşamak için alıyorum'

'Bu evi evleneceğim kadınla yaşamak için alıyorum'

22.06.2023 - 07:35 | Son Güncellenme:

Oyuncu Burcu Kıratlı ile iki kez nikâh masasına oturup kısa sürede boşanan Sinan Akçıl'dan 'üçüncü evlilik' açıklaması geldi. Özel hayatıyla magazin gündeminde sıkça adından söz ettiren 41 yaşındaki şarkıcı, Kuşadası'ndaki yeni evinin teslim tarihine vurgu yapıp, "Herhalde o zamana kadar evlenmiş olurum" sözleriyle dikkat çekti.

Bu evi evleneceğim kadınla yaşamak için alıyorum

Sinan Akçıl ile Burcu Kıratlı, Ocak 2019'da Hollanda'nın başkenti Amsterdam'da nikâh masasına oturmuştu. Dokuz ay evli kalan çift, ani bir kararla boşanmıştı. Kısa süre sonra yeniden bir araya gelen ikili, Şubat 2021'de ikinci kez nikâh masasına oturmuştu. Ancak bu birliktelik de uzun sürmemiş ve ünlü çift 11 Mayıs 2022 tarihinde boşanmıştı.

Haberin Devamı

Akçıl'ın adı önce 'Survivor' yarışmasıyla ünlenen Aleyna Kalaycıoğlu, ardından müzik kariyeriyle ön planda olan eski haber spikeri Defne Samyeli ile aşk dedikodularına karışmıştı.

Bu evi evleneceğim kadınla yaşamak için alıyorum

'EVLİLİK' MESAJI!

Sinan Akçıl, önceki gün Kuşadası’nda temeli atılan bir projenin lansmana katıldı. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan müzisyen, Kuşadası’nda tatil yapmayı ayrıcalık olarak gördüğünü söylerken, evliliğe hazır olduğunu belirtti.

Bu evi evleneceğim kadınla yaşamak için alıyorum

"ANAHTARI EVLENECEĞİM KADINA VERECEĞİM"

Projenin ilk evinin anahtarını teslim alan Akçıl, "Evin anahtarını kasamda saklayacağım. Bu evi evleneceğim kadın ile yaşamak için aldım. Teslim tarihi 30 ay sonrasınaymış. Herhalde o zamana kadar evlenmiş olurum ve anahtarı evleneceğim kadına verip, evi ona hediye ederim. Bunu çok istiyorum” dedi.

Bu evi evleneceğim kadınla yaşamak için alıyorum

Haberin Devamı

"CENTİLMEN ERKEK ARTIK KALMADI"

Lansmana katılan bir diğer ünlü isim Ömür Gedik oldu. Ünlü şarkıcı, meslektaşının sözleri hakkında, "Böyle centilmen erkekler artık kalmadı" diyerek, sevgilisi Ferhat Göçer’e esprili bir göndermede bulundu.

Bu evi evleneceğim kadınla yaşamak için alıyorum

"İNANILMAYACAK KİŞİLERDEN ÇOK TEKLİF ALDIM"

Sinan Akçıl, "Dizilerde oluyor ama sizin de bilmediğimiz proje aşkınız oldu mu?" sorusuna gülerek yanıt verip, şu ifadeleri kullanmıştı:

Proje aşkı yaşamadım ama çok teklif aldım. Hatta telefonda hiç inanılmayacak kişiler aradı. 'Sinan yemek yiyelim, bir şey var zannetsinler, sonradan açıklarız' diye birçok kişi istedi benden bunu.

Bu teklifleri reddettiğini söyleyen ünlü isim, "Onlara 'Ben sana üç katını vereyim, bir daha mesaj atma bana' dedim. İsimleri veremem ama para ile böyle olaylara karşıyım. Hoşuma gitmiyor. Bu kişilerle de irtibatımı kestim" demişti.