Cadde Buğra Toplusoy'dan Talia paylaşımı

Buğra Toplusoy'dan Talia paylaşımı

30.03.2021 - 20:34 | Son Güncellenme:

Oyuncu Ceyda Ateş ile evli olan iş insanı Buğra Toplusoy, geçtiğimiz aylarda ilk kez baba olmanın sevincini yaşamıştı. Ailesiyle birlikte ABD'de yaşayan Toplusoy, kızı Talia'nın fotoğrafını takipçilerinin beğenisine sundu.

Buğra Toplusoydan Talia paylaşımı

2018 yılında Ceyda Ateş ile Miami'de evlenen ve geçtiğimiz aylarda kızı Talia'yı kucağına alan iş insanı Buğra Toplusoy, minik bebeğinin fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı. 

Haberin Devamı

Toplusoy, kızının karesine, "Gün gelir devran döner , bu hayatta bir çok şeyin eksikliğini hissedebilirsin. Ama ben hayatta olduğum sürece benim sevgimin eksikliğini asla hissetmeyeceksin" notunu düştü.

CEYDA ATEŞ YORUM YAPTI

Çiçeği burnunda babanın paylaşımına binlerce beğeni ve yorum geldi. Ceyda Ateş de eşinin bu paylaşımına kayıtsız kalmadı. 

Güzel oyuncu, kızının pozuna "Gözyaşım pıt pıt. Seviyorum çok ikinizi" yorumunu yaptı. Ateş, yorumuna kalp emojisi eklemeyi de ihmal etmedi.

Buğra Toplusoydan Talia paylaşımı

"İYİ Kİ GELDİN HAYATIMIZA"

Şubat ayında kızının yüzünü ilk kez gösteren Ceyda Ateş, Instagram hesabından yayınladığı gönderisine, "Gökyüzü gözlüm... İyi ki geldin bizim hayatımıza... Babasının minik kuşu... Bugün üç aylık oldum" notunu düşmüştü.

Haberin Devamı

Ünlü oyuncunun paylaşımı takipçilerinden 75 binden fazla beğeni ve çok sayıda "Maşallah" şeklinde yorum almıştı. Ateş'in takipçileri minik Talia'yı annesine benzetmişti.

Buğra Toplusoydan Talia paylaşımı