Cadde Bülent Ersoy'dan Hadise'ye övgü dolu sözler

Bülent Ersoy'dan Hadise'ye övgü dolu sözler

30.07.2022 - 07:05 | Son Güncellenme:

Menajeri Haluk Şentürk'ün popçu Hadise Açıkgöz ile olan fotoğrafına yaptığı esprili yorum çok konuşulan Bülent Ersoy, Bebek'te görüntülendi. "Canım dondurma istedi, dışarı çıktım" diyen Türk Sanat Müziği'nin Diva'sı, kendisine "sizin düşmanlığınız bile bir ödül" cevabını veren Hadise'ye övgüler yağdırırken, yanına gelen çiçek satıcılarına para verdi.

Bülent Ersoydan Hadiseye övgü dolu sözler

HÜSEYİN ALTUN / MİLLİYET
Bülent Ersoy'un menajeri Haluk Şentürk, önceki gün Instagram hesabından Hadise ile yanak yanağa bir fotoğrafını yayınladı. Ünlü popçudan paylaşıma "Canım" mesajı ve nazar boncuğu emojileri geldi. Usta sanatçı da sosyal medyada kısa sürede gündem olan, menajerinin kalp ve alev emojili gönderisine kayıtsız kalamadı.

Haberin Devamı

"ARANIZDA EN AZ 1.5 METRE MESAFE OLSUN"

Diva, söz konusu gönderiyi kıskandığını esprili bir yorumla takipçilerine belli etti: Haluk şimdi bir resim geldi telefonuma. Bana inat mı koydunuz o resmi? Hadise Hanım'la yanak yanağa poz vermişsiniz. Bu Hadise Hanım da aslında iyi bir kızdır. Gerçekten çok sevdiğim iyi bir çocuktur ama bu kadar ziyadesiyle sana yaklaşmasından sonra kendisine olan iyi niyetli, sevecen yaklaşımlarım ve iyi niyet fikirlerim her an pozisyonumun değişmesine sebep olabilir.

Bülent Ersoydan Hadiseye övgü dolu sözler

"ARANIZDA EN AZ 1.5 METRE MESAFE OLSUN"

70 yaşındaki sanatçı, "Kendisini düşmanım ilan edebilirim. Bundan sonrası ilk görüşmenizde aranızda en az 1,5 metre mesafe ile oturmanızı, bir birinize hiç dokunmamanızı her ikinizi de sağlık ve selameti adına bilgilerine sunuyor. En halisane duygularımda ilk ve son kez sizleri ikaz ediyorum" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

HADİSE'DEN YANIT GECİKMEDİ

Ersoy'un Haluk Şentürk'ün paylaştığı fotoğrafın altına yaptığı yorumu gören Hadise de sanatçıya sosyal medyada gündem olan bir cevap verdi. İşte o mesaj...

Divam, sizin düşmanlığınız bile bir ödül. Ama mesajınız alınmıştır. Bir dahaki buluşmamızda yanımızda sizin olmanızı çok isterim.

Bülent Ersoydan Hadiseye övgü dolu sözler

"CANIM DONDURMA İSTEDİ"

Bülent Ersoy, önceki akşam Bebek'te objektiflere yansıdı. Modacısı ile dışarı çıkan sanatçı, taksi içerisinde beklediği sırada basın mensuplarıyla sohbet etti. Diva, "Canım dondurma istedi. Modacım Semih'e söyledim. Dışarı çıktık, dondurma aldık" dedi.

Bülent Ersoydan Hadiseye övgü dolu sözler

"HADİSE ÇOK İYİ BİR ÇOCUK"

Menajerinin Hadise ile olan fotoğrafına yazdığı yorumun sorulması üzerine Ersoy, "Haluk'a dedim; 'yanından çekil, oraya ben oturacağım'. Kızcağız da 'Bülent Hanım başımın tacısınız' cevabını verdi. Çok iyi bir çocuk, çok iyi huylu" diyerek, Hadise'ye övgü dolu sözler sart etti.

ÇİÇEKÇİLERE 600 TL

Öte yandan pahalı sahne kıyafetleri ve takılarıyla adından sıkça söz ettiren Bülent Ersoy'un, yanına gelen üç çiçek satıcısına toplam 600 TL da para vermesi dikkat çekti.

Bülent Ersoydan Hadiseye övgü dolu sözler