Cadde Bülent Ersoy'un annesi Necla Poyraz neden öldü, kimdir? Necla Poyraz kaç yaşındaydı, hastalığı neydi?

Bülent Ersoy'un annesi Necla Poyraz neden öldü, kimdir? Necla Poyraz kaç yaşındaydı, hastalığı neydi?

28.04.2020 - 10:22 | Son Güncellenme:

Usta sanatçı Bülent Ersoy'un annesi Necla Poyraz yaşamını yitirdi. Acı haberi Diva lakabı ile bilinen Bülent Ersoy'un danışmanı Arzu Acay, sosyal medya hesabından paylaştı. Gelen haber sonrasında Bülent Ersoy'un annesinin yaşamı merak konusu oldu. Peki Bülent Ersoy'un annesi Necla Poyraz kimdir, neden öldü?

Bülent Ersoyun annesi Necla Poyraz neden öldü, kimdir Necla Poyraz kaç yaşındaydı, hastalığı neydi

Diva Bülent Ersoy'un annesi Necla Poyraz hayatını kaybetti.Nur Yerlitaş ve Bülent Ersoy'un annesi Necla Poyraz'ın ölüm haberi sanat dünyasını yasa boğdu. Ersoy'un annesinin yaşamı ise araştırılan konular arasında yer aldı. Peki Bülent Ersoy'un annesi Necla Ersoy kimdir, neden öldü?

Haberin Devamı

NECLA POYRAZ KİMDİR?

Necla Poyraz, ünlü sanatçı Bülent Ersoy’un annesidir.

Bülent Ersoy'un annesi Necla Poyraz Fikret Erkoç ile evlenmiştir. Necla Poyraz'ın başka çocuğu olup olmadığı bilinmemektedir. Bir röportajında Necla Poyraz evliliği ve Bülent Ersoy'un doğumuyla ilgili şunları söylemiştir;

Evliliğimiz büyük bir aşk sonunda oldu. Fikret hemen çocuk istedi. Bülent’in dünyaya gelişi bile kolaydı. Dün gibi hatırlıyorum. Cumartesi günü saat 05.00’de sancım tuttu. Ezan okunuyordu, Bülent doğdu.