Cadde Bülent Şakrak bir daha evlenecek mi?

Bülent Şakrak bir daha evlenecek mi?

07.02.2024 - 07:15 | Son Güncellenme:

Bülent Şakrak önceki akşam Nişantaşı Abdi İpekçi Heykeli önünde Epilepsi hastalarının toplumda karşılaştıkları ön yargıları yıkmayı hedefleyen 'Epilepsi İçin Bak' farkındalık kampanyasının gönüllü elçisi oldu. Ünlü oyuncu, özel hayatıyla ilgili sorulara yanıt verdi.

Bülent Şakrak bir daha evlenecek mi

Ünlü oyuncu Bülent Şakrak, 12 Şubat Dünya Epilepsi Günü kapsamında ön yargıların karanlığının arkasındaki #GerçeğiGör mesajını verdi.

Haberin Devamı

"SEN ONLARDAN OLMA!"

'Epilepsi İçin Bak' farkındalık kampanyasına destek olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirten Bülent Şakrak, Dünya Epilepsi Günü kapsamında şu mesajları verdi: “Epilepsi Farkındalık Araştırması’nın sonuçlarına göre; ülkemizde çevresinde epilepsi hastası bireylerin olmasından ön yargıları sebebiyle rahatsızlık duyanların oranı yüzde 60. Sen onlardan olma! #GerçeğiGör"

Bülent Şakrak bir daha evlenecek mi

"YENİ DİZİYE BAŞLADIM"

Oyuncu, "Yeni bir diziye başlıyor musunuz?" sorusuna, "Evet hatta başladım ilk çekimler yapıldı. Fakat bunu benim açıklamam doğru olmaz. Bunu firmanın ve kanalın yapması gerekiyor ama çok heyecanlandığım bir proje. Çok sevdiğim arkadaşlarımla beraber bir işin içindeyim. Kim olduklarını tabii ki söylemem" yanıtını verdi.

Bülent Şakrak bir daha evlenecek mi

Haberin Devamı

"BENİM İÇİN ÇOK KIYMETLİ"

Cem Yılmaz'la ilgili konuşan Şakrak, "Cem Yılmaz çok sevdiğim bir abim. Cem Yılmaz bu ülkenin yetiştirdiği işini profesyonelce yapan en iyilerinden biri. Benim de çok sevdiğim, tanıştığım vakit geçirdiğim biri. Yeri geldi akıl aldığım yaptığım işlerde onay aldığım danıştığım bir insan. Benim için çok kıymetli" dedi.

"KENDİMİ İŞİME VERDİM"

Ceyda Düvenci'den boşanan Şakrak, "Evliliği düşünüyor musunuz?" sorusuna, "Bakın arkadaşlar ben böyle şeyler düşünmüyorum hayat öyle bir yerde değil. Nasıl çalıştığımı görüyorsunuz. Bir de 'Sektörden biri yeniden olur mu?' dediniz. Ben böyle ayrımcılık yapan bir insan değilim. Kendimi bu işin okulunu okuduğum işime verdim" cevabını verdi.

Bülent Şakrak bir daha evlenecek mi

"HAYATIMIN EN GERÇEĞİ OĞLUM"

Oyuncu, "Hayatta pişmanlığınız oldu mu?" sorusuna ise, "Evet bana babamdan kalan bir mirastır ben Fenerbahçeliyim. Ara ara böyle dertlerim oluyor ama asla pişman değilim. Allah beni hep iyilerle karşılaştırdı hiç pişman olacağım bir şeyim olmadı. Ama hayatımda en olumlu şeyim oğlum oldu. Hayatımın en gerçeği oğlum" diye cevap verdi.

Bülent Şakrak bir daha evlenecek mi