Cadde Bülent Serttaş: Serdar Ortaç çok zor bir dönemden geçiyor!

Bülent Serttaş: Serdar Ortaç çok zor bir dönemden geçiyor!

09.09.2023 - 07:35 | Son Güncellenme:

Ünlü sanatçı Bülent Serttaş, geçtiğimiz gün Etiler'deki bir dönerciden çıkarken kameralara yansıdı. Ayaküstü gazetecilerle konuşan Serttaş, kendisine Serdar Ortaç'ın sorulması üzerine dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Bülent Serttaş: Serdar Ortaç çok zor bir dönemden geçiyor

Bülent Serttaş önceki gün Etiler'deki Dönerci Serkan'dan çıkarken objektiflere takıldı. Ayaküstü muhabirlerin sorularını yanıtlayan sanatçı, şöyle konuştu:

Haberin Devamı

Yeni albüm gelecek, gündemi yakalamaya çalışacağım. Bodrum şarkısından sonra Marmaris şarkısı yapabilirim! Şaka bir yana Ozan Doğulu ile ilk defa bir şarkı yaptım. Tarzımın da dışına çıktım. Çok güzel tepkiler aldım. Yeni nesil arabesk diye tabir edebileceğim bir müzik ile beraber Nilüfer'in 'Haram Geceler' eserini seslendirdim. Suat Aydoğan biliyorsunuz Serdar Ortaç'ın mimarıdır. Suat kardeşimle 4 parçalık bir çalışmam var. Onları da hazırladıktan sonra bu seneyi tamamlayacağım.

Bülent Serttaş: Serdar Ortaç çok zor bir dönemden geçiyor

"BİR YERDE HAK VERİYORUM"

Ünlü isim, muhabirlerin "Serdar Ortaç demişken, dışarıdan bakınca bu aralar iyi değil gibi görünüyor. Sizin yorumunuz nedir?" sorusuna; "Çok zor bir dönemden geçiyor, onu anlamak lazım ama keşke biraz daha sakin kafayla konuşsaydı. Bir yerde hak veriyorum ama bir yerde de 'Keşke yapmasaydı!' diyorum. Müziğimize kattığı çok değerler var. Ben eşimden neyi esirgeyebilirim! Zamansız ve demoralize bir şekilde konuşmuş. Rahatsızlığının da verdiği bir moral bozukluğu da var. Umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşur" cevabını verdi.

Arabeskin Z kuşağı tarafından çok benimsendiğini söyleyen Serttaş, "Arabesk bizim hayatımız, olması gerekiyor. Sevindirici. Müslüm Baba’nın okumak istediğim bir parçası var, isim vermeyeyim şu an proje aşamasında ama Ferdi Tayfur'dan da bir eser seslendirmek isterim. Bu isimler ülkemizin nazar boncuğudur. Çok değerli isimler" dedi.

Haberin Devamı

Bülent Serttaş: Serdar Ortaç çok zor bir dönemden geçiyor

"GEREKİRSE SANAT İÇİN SOYUNURUM"

20 kilo verdiğini söyleyen ünlü isim, "8 kilo daha verirsem hedefime ulaşacağım, Milli Takımımızın da diyetisyeni Cenk Hocama çok teşekkür ederim. Onun sayesinde oldu" diyerek zayıf olmasının sırrını vermiş oldu.

Estetiğe karşı olmadığını söyleyen Bülent Serttaş; "Gerekirse sanat için soyunurum da, yaparım da!" diyerek herkesi güldürdü.