Cadde Bülent Seyran: Niye sevgilimin elini tutmayayım?

Bülent Seyran: Niye sevgilimin elini tutmayayım?

27.01.2023 - 07:05 | Son Güncellenme:

Yayınlandığı döneme damga vuran 'Fatmagül'ün Suçu Ne?' dizisiyle adını geniş kitlelere duyurmayı başaran Bülent Seyran, önceki gün sevgilisi İpek Banu ile Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. Yeni projesi için bıyık bıraktığını açıklayan oyuncu, daha önce hakkında çıkan "Sevgilisine elini tutturmadı" haberlerine tepki gösterdi.

Bülent Seyran: Niye sevgilimin elini tutmayayım

1976 yılında Almanya'da dünyaya gelen, tiyatroya 1992'de İzmir Konak Belediye Tiyatrosu'nda başlayan Bülent Seyran, 2002'de 'Melek' dizisi ile televizyon kariyerine adım atarken, Ata Demirer'in 'Berlin Kaplanı' filminde sinema seyircisiyle de buluştu.

Haberin Devamı

Seyran'ın yıldızının parlamasına neden olan proje ise 2010-2012 arasında Kanal D'de ekranlara gelen 'Fatmagül'ün Suçu Ne?'de hayat verdiği 'Rahmi' karakteri oldu.

Bülent Seyran: Niye sevgilimin elini tutmayayım

TİYATROCU SEVGİLİSİYLE KOZMETİK MAĞAZASINDA

Son olarak 'Sihirli Annem' dizisinin yenilenen versiyonunda izleyici karşısına çıkan 47 yaşındaki oyuncu ile tiyatrocu sevgilisi İpek Banu, önceki gün Nişantaşı'ndaki bir kozmetik mağazası çıkışı görüntülendi. İçeride yaklaşık yarım saat kalarak makyaj ürünlerini inceleyen ikili, çıkışta kameraları fark edince şaşkınlık yaşadı.

Bülent Seyran: Niye sevgilimin elini tutmayayım

"KORONA VARDI, YÜRÜYEN MERDİVENE DOKUNMUŞTUM"

Yeni projesi için bıyık bıraktığını belirten Bülent Seyran, Ekim 2021'de hakkında çıkan 'Sevgilisinin elini tutmasını istemedi' şeklindeki haberler nedeniyle basın mensuplarına sitem etti.

Haberin Devamı

Bizi farklı hallerde çekip, mahcup ediyorsunuz. İpek benim kız arkadaşım ve bir seneyi geçti. Beraberiz ve kimseden gizlendiğimiz yok. Ayrıca kendisi de tiyatrocu olur. Daha önce 'sevgilisine elini tutturmadı' gibi haberler yapmışlar. O dönem koronavirüs olduğundan ve ben elimi yürüyen merdivenlerinin bantlarına dokunduğumdan öyle haberler çıkmıştı. Niye kız arkadaşımın elini tutmayayım ki?

Bülent Seyran: Niye sevgilimin elini tutmayayım

İKİ KEZ REDDETTİ, YAN YANA YÜRÜDÜ!

15 ay önce Nişantaşı'ndaki bir AVM'de sevgilisiyle ilk kez görüntülenen ünlü oyuncu, İpek Banu'nun elini tutma isteğini geri çevirmişti. İkilinin ilginç anları objektiflere yansımıştı.

Bülent Seyran: Niye sevgilimin elini tutmayayım

Seyran ve sevgilisi, AVM'den ayrıldıktan sonra Nişantaşı'nın lüks mağazalarında tura devam etmişti. İpek Banu, bir kez daha oyuncunun elini tutmak istese de yine aynı tepkiyle karşılaşmıştı. Sevgililer, daha sonra el ele tutuşmak yerine yan yana yürüyerek alışverişlerini tamamlamıştı.

Bülent Seyran: Niye sevgilimin elini tutmayayım