Cadde Burak Sergen'in son durumu nedir? Sadakatsiz Haluk Güçlü sağlık durumu nasıl, dizide neden yok?

Burak Sergen'in son durumu nedir? Sadakatsiz Haluk Güçlü sağlık durumu nasıl, dizide neden yok?

20.05.2021 - 00:09 | Son Güncellenme:

Sadakatsiz dizisinde Haluk Güçlü karakteri ile ilgi gören oyuncu Burak Sergen, yaklaşık bir ay önce koronavirüs nedeniyle hastanede tedaviye alınmıştı. Entübe edildiği öğrenilen oyuncunun bir süre sonra durumunun iyiye gittiği bildirildi. Peki, Sadakatsiz'in Haluk'u Burak Sergen dizide yer alacak mı?

Burak Sergenin son durumu nedir Sadakatsiz Haluk Güçlü sağlık durumu nasıl, dizide neden yok

Burak Sergen, koronavirüs nedeniyle bir süredir tedavi görüyordu. Oyuncunun nişanlısı Nihan Ünsal oyuncunun son durumu hakkında açıklamalarda bulundu Peki, Sadakatsiz Haluk diziden ayrıldı mı, var mı? Burak Sergen sağlık durumu haberimizde...

Haberin Devamı

BURAK SERGEN SON DURUMU

Sadakatsiz'in sevilen oyuncusu Burak Sergen, yaklaşım bir ay önce korona nedeniyle hastaneye kaldırılmış ve ardından entübe edilmişti. Sonrasında oyuncu odaya çıkarılmıştı. Sergen'in nişanlısı Nihan Ünsal son durum hakkında detay paylaştı. Sergen'den günler sonra da ilk kare geldi.

Oyuncu Sergen, ''Tekrar hayatın bir yerinden tutunmak çok güzel bir şey” ifadelerini kullandı. Nihan Ünsal da “Durumu iyi ama COVID’in bıraktığı vücuttaki belli sıkıntılar var. Ara sıra solunum sıkıntısı çekiyor” dedi. Burak Sergen'in ise çarşamba günü ekrana gelecek yeni bölümünde de oyuncunun video ile bölüme dahil olacağı bekleniyor.