Cadde Burcu Biricik müjdeyi verdi! Anne oluyor

Burcu Biricik müjdeyi verdi! Anne oluyor

18.01.2024 - 11:43 | Son Güncellenme:

.'Camdaki Kız' dizisinde oynadığı 'Nalan' karakteri ile adından sıkça söz ettiren Burcu Biricik, 3.5 aylık hamile olduğunu açıkladı. İlk kez anne olacak olan Biricik'in bebeğinin cinsiyeti de belli oldu.

Burcu Biricik müjdeyi verdi Anne oluyor

Burcu Biricik, 2014'te reklamcı Emre Yetkin ile nikâh masasına oturmuştu. Geçtiğimiz haftalarda Nişantaşı'nda objektiflere yansıyan Burcu Biricik, gazetecilerin "Sektöre küskünlük var mı?" sorusuna "Yok canım... Öyle bir durum söz konusu değil. 'Daha iyisi ile nasıl döneriz?' çabasındayım. Onun için de biraz dinlenmek lazım" yanıtını vermişti.

Haberin Devamı

"HAYATIMI YAVAŞLATTIĞIM DÖNEMDEYİM"

Biricik, "Hayatımı yavaşlattığım dönemdeyim. Dinleniyorum ve senaryo okuyorum. Arkadaşlarımı ziyaret ediyorum, bu şekilde oyunlarına gidiyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Burcu Biricik müjdeyi verdi Anne oluyor

"KENDİME ZAMAN AYIRIYORUM"

Kanal D ekranlarında reyting rekorları kıran 'Camdaki Kız' dizisinde oynadığı 'Nalan' karakteri ile adından sıkça söz ettiren Burcu Biricik, muhabirlerin yeni projelerle ilgili sorusuna, "Koştur koştur illa ki bir işte oynama derdinde değilim. Biraz durmak ve dinlenmek istiyorum. Kendime zaman ayırıyorum. Arkadaşlarımla ve sevdiklerimle vakit geçiriyorum. Yabancı dil dersi (İngilizce) almaya başladım" diyerek cevap vermişti.

Burcu Biricik müjdeyi verdi Anne oluyor

İLK KEZ ANNE OLUYOR

Söylemezsem Olmaz'ın haberine göre; Burcu Biricik'in 3.5 aylık hamile olduğu ortaya çıktı. İlk kez anne olacak olan Biricik'in bebeğinin cinsiyeti de belli oldu.

Burcu Biricik müjdeyi verdi Anne oluyor

Haberin Devamı

KIZ ÇOCUKLARI OLACAK

Kız çocukları olacak olan Burcu Biricik ile Emre Yetkin'in bebeklerine ne isim vereceklerini henüz belirlemedi.

Burcu Biricik müjdeyi verdi Anne oluyor