Cadde Burcu Esmersoy: Annem babamcıyım, risk alamam!

Burcu Esmersoy: Annem babamcıyım, risk alamam!

24.03.2022 - 07:05 | Son Güncellenme:

Yatırımlarını genellikle gayrimenkule yapan Burcu Esmersoy, tüm dünyada trend haline gelen kripto paraya sıcak bakmadığını belirterek, "Ben gelenekselciyim, galiba eskide kaldık" yorumunda bulundu. Ünlü sunucu, bu konuda yaşayacağı olası bir talihsizliği de esprili bir örnekle anlattı.

Burcu Esmersoy: Annem babamcıyım, risk alamam

Burcu Esmersoy, marka yüzü olduğu pırlanta markasının davetinde görüntülendi. Genellikle altın seven ve kullanan biri olduğunu, markanın reklam yüzü olduktan sonra durumun değiştiğini söyledi.

Haberin Devamı

"KENDİMİ ÖDÜLLENDİRMEK İÇİN ALIYORUM"
Ünlü sunucu, "Çekimlerde takılardan kopamadım. Aslında ben altın severim, hep böyle görürsünüz sarı sarı. Pırlantayı yatırım amaçlı değil, kendimi ödüllendirmek adına alıyorum" diye konuştu.

500 BİN TL İDDİASI!
Firmanın reklam yüzü olmak için 500 bin TL aldığı haberleri hakkında 45 yaşındaki güzel, "Öyle bir şey mi var? Para konuşmaktan hoşlanmam. Duymazdan geliyorum" sözleriyle, açıklama yapmaktan kaçındı.

Burcu Esmersoy: Annem babamcıyım, risk alamam

"TEYZE BURCU DELİ OLACAK"
Çocuk sahibi olmak konusunda iddialı açıklama yapamayacağını dile getiren Esmersoy, "Allah isteyen herkese versin ama şu an bununla ilgili bir şey söyleyemem. Ben şimdi isterim belki olmaz ya da 'İstemem' derim olur. Bu konularda büyük konuşup, yorum yapmaktan çok fazla hoşlanmıyorum. Kız kardeşim hamile, ben de teyze oluyorum inşallah. Teyze Burcu deli olacak" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

"VASİYETİMİN GİTMESİNİ İSTEDİĞİM KİŞİ KIZ KARDEŞİM"
Geçtiğimiz günlerde vasiyetini açıklayarak şaşırtan Burcu Esmersoy, bu durumu ölümle bağdaştırmadığını söyledi: Vasiyetimin gitmesini istediğim biri tabii ki kız kardeşim. Onun dışında bağışlamak istediğim vakıflar var, bazı şeyleri de onlara bıraktım. Hiç erken değil, ne olacağımız belli değil. Buradan çıkacağımız bile şüpheli. Bu ölümle bağdaştırdığım bir durum değil, bu bir önlem. Tabii inançlıyız ama bazı şeyleri de kendimiz yönlendiriyoruz.

"YÜKSELSE KESİN SETTE OLURUM VE KAÇIRIRIM"
Genellikle gayrimenkule yatırım yapan sunucu, bu konuda geleneksel yatırım tercihlerini kullandığını ve kripto para gibi yeni trendleri riskli bulduğunu anlattı.

Burcu Esmersoy: Annem babamcıyım, risk alamam

Esmersoy, "Ben gelenekselciyim, galiba eskide kaldık. Aklım erse inanın belki olur ama hiç aklımın erdiği konular değil, giresim yok. Öyle bir vaktim yok. Açıp takip ediyorlar ya yükselince kesin sette olurum ve kaçırırım. Öyle bir risk alamam, annem babamcıyım. Yapanlar güzel yapıyorlarmış, memnun olanlar var" şeklinde konuştu.

Yazarlar