Cadde Burcu Esmersoy ile Nazım Akmandil'in tanışma hikayesi şaşırttı!

Burcu Esmersoy ile Nazım Akmandil'in tanışma hikayesi şaşırttı!

24.08.2022 - 13:07 | Son Güncellenme:

İtalyan iş insanı Massimo Cusimano (2005–2008) ve Berk Suyabatmaz (2018–2019) ile evlilikleri uzun sürmeyen Burcu Esmersoy, geçtiğimiz mayıs ayında kendisinden 15 yaş küçük oyun yazılımcısı Nazım Akmandil ile çıktıkları yurt dışı tatili sırasında evlilik teklifi almıştı. 45 yaşındaki güzel, yazılımcı sevgilisi ile nasıl tanıştığını ilk kez anlattı. İşte dikkat çeken detaylar...

Burcu Esmersoy ile Nazım Akmandilin tanışma hikayesi şaşırttı

Milliyet.com.tr
"Çok aşığım" dediği sevgilisi Nazım Akmandil'den üç ay önce İtalya'da evlilik teklifi alıp, 'Evet' yanıtını veren ve üçüncü kez nikâh masasına oturmak için gün sayan Burcu Esmersoy, oyuncu Ceyda Düvenci'nin sunumuyla NTV'de ekranlara gelen 'Bambaşka Sohbetler' adlı programda özel hayatına dair çarpıcı bir itirafta bulundu.

Burcu Esmersoy ile Nazım Akmandilin tanışma hikayesi şaşırttı

Haberin Devamı

"ÇEVREMDEN YENİ BİR İNSANIN HAYATIMA GİRMESİ MÜMKÜN DEĞİL"

Ünlü sunucu, "Çok çalışan bir insanım. Sosyal hayatım neredeyse yoka yakın. Gittiğim yerler bellidir. Mesela 3-4 tane sevdiğim, yanılmayacağımı, rahat edeceğimi bildiğim restoran vardır. Gittiğim yerlerde hep aynı insanları görüyorum. 100-200 kişilik bir grup var, o gruptan zaten yeni bir insan çıkması, hayatıma girmesi mümkün değil. Öyle bir beklentim, arayışım da olmadı" dedi.

"UÇAKTA TANIŞTIK"

Burcu Esmersoy, "İnsanlar bana soruyor; 'nasıl tanıştınız?'. Biz uçakta tanıştık. Çok uzun bir hikaye, şu an anlatılacak bir hikaye değil" dese de, sunucu Ceyda Düvenci'nin ısrarı üzerine tanışma anı hakkında bilinmeyen detayları paylaştı.

Burcu Esmersoy ile Nazım Akmandilin tanışma hikayesi şaşırttı

"KENDİ KENDİME 'HORLARIM, AYIP OLUR' DEDİM"

Haberin Devamı

Çok çalıştığım, çok seyahat ettiğim için böyle bir şey denk geldi. Bir sabah 08:15 uçağıyla Berlin'e giderken 2A ve 2B'ye oturduk. Bomboş uçakta 2A ve 2B koltukları. Bütün yolculuk boyunca konuşmadık. ben normalde uçak kalkmadan uyurum. Süper yoğun bir tempoda çalıştığım için oturabildiğim her an aslında uyuyabileceğim andır. Dikine uyuyabilen bir insanım. 'Ne kadar hoş bir çocuk. Şimdi onun yanında uyurum, horlarım falan ayıp olur' diye düşündüm. Başka bir koltuğa geçtim. Uçaktan indik ve hayatımda gördüğüm en kötü pasaport kuyruklarından biriyle karşılaştık. Bir saat 45 dakika sürdü. O kuyrukta iki tane Türk konuşmaya başladı gibi bir şey oldu. Kimse bilmiyor bunu, ilk kez söylüyorum.

"SOSYAL MEDYAYLA GÜÇ ELİME GEÇTİ"

Öte yandan tüm samimiyetiyle kendisini anlatan ünlü isim, "Eskiden kendime 'medya maymunu' diyordum. Şimdi hoşuma gitmiyor söylediğim laf. Benlik bir durum değildi, benim yaptığım, benim tercih ettiğim bir şey değildi, magazinin ihtiyaçlarına yönelik, çoğu zaman senin bile denk geldiğin dönem olmuştur. Malzemesizlikten kapının çalındığı zamanlar! Magazin programı sunmuş biri olarak magazinci arkadaşlara laf edecek bir insan değilim, kalp kırmadığı sürece, dürüstçe herkes her işi yapabilir. Sosyal medyayla güç benim elime geçti. Orada da yarış var. Seninle ilgili çok şey söyleniyor, oradan kendini ifade etmek zorunda kalıyorsun" ifadelerini kullandı.

Burcu Esmersoy ile Nazım Akmandilin tanışma hikayesi şaşırttı

DÜĞÜNE OTEL ENGELİ!

Güzelliği ve fit hali ile gençlere taş çıkarayn Esmersoy, geçtiğimiz haftalarda Etiler’de objektiflere yansımış, düğünü İtalya’daki bir otelde yapmak istediklerini ama otel engeline takıldıklarını söylemişti.

Nazım’ın bana evlilik teklifi ettiği yer İtalya’da. Bir mekanda düğün yapılmıştı, çok beğenmiştim. ‘Burada mı evlenelim?’ demiştim. Otel dolu, ‘2023 yılında görüşelim’ diye mail geldi. ‘Biri düğününü iptal ederse bize haber verin’ dedik, bekliyoruz. İstediğim bir tarih var, onu ayarlamaya çalışıyorum. Karşılıklı görüşüyoruz.