Cadde Burcu Kara: İnsanlar acısını bile yaşayamıyor!

Burcu Kara: İnsanlar acısını bile yaşayamıyor!

21.02.2023 - 16:47 | Son Güncellenme:

Türkiye, birçok ilimizde yıkıcı etkisi hissedilen depremin yaralarını sarmak için tek yürek oldu. Bu süreçte ünlülerden gelen paylaşımlar da dikkat çekiyor. Geçtiğimiz aralık ayında ikinci bebeğini kucağına alan ünlü oyuncu Burcu Kara, sosyal medya hesabından üzüntüsünü dile getirdi.

Burcu Kara: İnsanlar acısını bile yaşayamıyor

6 Şubat'ta merkez üssü Kahramanmaraş olan deprem felaketinin ardından 20 Şubat saat 20.04'te merkez üssü
Hatay'ın Defne ilçesinde 6.4 büyüklüğünde, 3 dakika sonra ise merkez üssü ise yine Hatay'ın Samandağ ilçesinde 5.8
büyüklüğünde bir deprem daha gerçekleşti.

Haberin Devamı

DUYGULARINI PAYLAŞTI

Kahramanmaraş ve Hatay'da merkezli depremler sonrası Burcu Kara duygularını paylaştı.

Burcu Kara: İnsanlar acısını bile yaşayamıyor

Kısa süre önce doğum yapan oyuncu "İki haftayı geçti bu acıya yakalanalı. Dün gece üstüne yeni bir acı daha eklendi. Daha da kötü olacağını bile bile insan uzak duramıyor izlemekten, dinlemekten ve okumaktan..." diyerek şunları söyledi:

"BAKMASAM KENDİMİ BENCİL HİSSEDİYORUM"

Bu kadar ağlayıp, uyuyamamaktan hasta olacağım diye korkuyorum artık. O da kendim için değil, bebek ve Ali için... Ama bir saat bakmasam vicdan yapıyorum, dayanamıyorum. Sanki orada olup bir şeylere faydam olurmuş gibi geliyor. Bakmasam kendimi bencil, taş kalpli hissediyorum. Hafta sonu çiçek aldık bize iyi gelsin diye. Sabah onları diktim, konuştum ve sevdim. Sonra fark ettim ki toprakta başka şeyler görüyorum. Yani bana en iyi gelen şey, toprağa dokunmak bile gözümün önündekileri, aklımdakileri unutturamıyor bir anlık da olsa. İşimiz çok zor. Hepimiz bu acıyı farklı şekillerde yaşıyoruz. Devir de çok kötü. Kötülerin, yalancıların ve fırsatçıların arasında, insanlar acısını bile yaşayamıyor. Allah güzel kalpli ve vicdanlı olan herkesin yardımcısı olsun. Hepimize şifa ve akıl, fikir versin.

Burcu Kara: İnsanlar acısını bile yaşayamıyor