Cadde Burcu Kara yeni doğan oğluyla fotoğrafını paylaştı: Bir küçük süt meselesi

Burcu Kara yeni doğan oğluyla fotoğrafını paylaştı: Bir küçük süt meselesi

13.12.2022 - 08:00 | Son Güncellenme:

Bir süredir ekranlardan uzak olan ve şimdilerde yönetmen Fırat Parlak ile mutlu bir evlilik sürdüren oyuncu Burcu Kara, geçtiğimiz günlerde ikinci çocuğunu kucağına almıştı. Doğumdan sonra hastane çıkışı görüntülenen ünlü çift, sıkıntılı bir süreç geçirdiklerini ama bebeklerinin sağlığının iyi olduğunu söylemişti. Kara, son olarak yeni doğan oğluyla çektiği bir fotoğrafı sevenleriyle paylaşarak, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

Burcu Kara yeni doğan oğluyla fotoğrafını paylaştı: Bir küçük süt meselesi

42 yaşındaki ünlü oyuncu Burcu Kara, 2016 yılında yapımcı ve yönetmen Fırat Parlak ile nikah masasına oturmuştu. Güzel oyuncu, 2017'de Ali adını verdiği oğlunu kucağına alarak, ilk kez annelik duygusunu yaşamıştı. Ünlü çift, önceki aylarda ikinci bebeklerini beklediklerini de açıklamıştı.

Haberin Devamı

OĞLUNA KAVUŞTU

Burcu Kara-Fırat Parlak çifti, 10 gün önce ise heyecanla bekledikleri bebeklerine kavuşmuştu. Bir erkek çocuk sahibi daha olan Kara, Can ismini verdikleri oğlunun ayağını tuttuğu bir kareyi; "Can'ımız geldi" mesajıyla 882 bin takipçisi bulunan Instagram sayfasından yayınlamıştı.

Burcu Kara yeni doğan oğluyla fotoğrafını paylaştı: Bir küçük süt meselesi

HASTANE ÇIKIŞI GÖRÜNTÜLENDİ

Güzel oyuncu, geçtiğimiz günlerde Maslak'ta hastaneden çıkarken görüntülenmişti. İkinci çocuğunu dünyaya getiren Kara, “Çok büyük bir mutluluk. Allah herkese nasip etsin. Biz bunu ikinci kez yaşıyoruz. Biraz sıkıntılı, zor bir süreç oldu bizim için hastane tarafı; ama çok şükür sağlıklı ve eve gidiyoruz. Abisi de çok heyecanlı, o da çok mutlu. Kardeşinin taklidini yapıyor, çok mutlu oldu” demişti.

Haberin Devamı

Ünlü isim, muhabirlerin; “Burcu Hanım kaç kilo doğdu bebek?” sorusuna, “3.5 kilo doğdu. Biraz sıkıntılar yaşadık ama şimdi iyiyiz. Mümkün olduğu kadar sağlıklı atlatmaya çalıştık. İnşallah bundan sonrası daha iyi olur. Kendimize anı kalsın diye fotoğraflar da çektirdik. İleride sevenlerimizle de paylaşırız” cevabını vermişti.

"TEBRİK EDİYORUM KARIMI"

Fırat Parlak ise “Çok mutluyum. Burcu güzel bir doğum yaptı. Ben uzun bir zamandır yoktum burada. Burcu tek başına hamilelik geçirdi, tebrik ediyorum karımı. New York’taydım, yetişemem diye endişe ettim ama çok şükür beni bekledi ve geç geldi” demiş ve ünlü çift; yeni doğan bebekleri ile evlerinin yolunu tutmuştu.

Burcu Kara yeni doğan oğluyla fotoğrafını paylaştı: Bir küçük süt meselesi

"9 GÜNÜMÜZÜN ÖZETİ BU"

Tüm bunların ardından Burcu Kara, 884 bin takipçisi olan Instagram hesabından bebeğiyle yeni bir karesini paylaştı. Oğlu Can'ı omzuna yaslayan ve bir hayli yorgun görünen Kara, gönderisine; "Bir küçük süt meselesi... Bizi merak eden tüm sevenlerimiz için, 9 günümüzün özeti bu" notunu düştü.

Ünlü isimlerin beğeni ve yorum yağdırdığı bu fotoğrafa; "İyi olmanıza çok sevindim", "Ne güzelsiniz" ve "Kolay değil, yüzünüzden belli uykusuz kaldığınız... Ama en güzel şey anne olmak" gibi mesajlar yazıldı.