Cadde Burcu Kıratlı kimdir, kaç yaşında? Burcu Kıratlı - Sinan Akçıl boşandı mı? İşte hayatı ve oynadığı diziler

Burcu Kıratlı kimdir, kaç yaşında? Burcu Kıratlı - Sinan Akçıl boşandı mı? İşte hayatı ve oynadığı diziler

27.05.2022 - 23:58 | Son Güncellenme:

Afara'nın konukları arasında bulunan Burcu Kıratlı ile ilgili sorular peş peşe geliyor. Burcu Kıratlı kimdir, kaç yaşında? merak ediliyor. Adını başarılı projelerde duyuran Burcu Kıratlı, Sinan Akçıl ile boşandı mı? İşte Burcu Kıratlı'nın hayatına dair bilinenler ve oynadığı diziler...

Burcu Kıratlı kimdir, kaç yaşında Burcu Kıratlı - Sinan Akçıl boşandı mı İşte hayatı ve oynadığı diziler

Cuma geceleri izleyicisini ekrana kilitleyen Afara programı ile ilgili sorular peş peşe gelmeye başladı. Her hafta oyuncuları, şarkıcıları ağırlayan Afara'da bu haftaki konuklar arasında Burcu Kıratlı da var. Peki Burcu Kıratlı kimdir, kaç yaşında? Burcu Kıratlı - Sinan Akçıl boşandı mı? İşte hayatı ve oynadığı diziler haberimizin devamında...

Haberin Devamı

BURCU KIRATLI KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

23 Temmuz 1989'da İstanbul'da doğdu. Hayata gözlerini İstanbul'da açan Kıratlı, ilk okul öğrenimini Ata Koleji'nde, orta okul öğrenimini BJK Koleji'nde, lise öğrenimini ise Bebek Yeni Yıldız Koleji'nde tamamlayarak Yeditepe Üniversitesi İletişim Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı bölümünden lisans derecesi ile mezun olmuştur. Okul hayatı boyunca birçok oyun ve kısa filmde yer alan Kıratlı, Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde Actor Studio eğitimi almış ve yine aynı yerde 2 sezon boyunca kadrolu oyuncu olarak görev yapmıştır.

İlk dizi rolünü 2010-2012 yılları arasında TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve 2 sezon süren Elde Var Hayat isimli dizide Yağmur karakteri ile aldı. 2013 yılında ise Özcan Deniz'in yazıp yönettiği Su ve Ateş filminde Helin karakteri ile sinemaseverlerin karşısına çıktı. 2014 yılında vizyona giren Peri Masalı filminde Peri karakterini canlandırdı. Bu filmdeki rolü nedeniyle saçlarını kazıtması gündem oldu. Bu film projesinden sonra tekrar TV ekranlarına geri dönen Kıratlı, 10 Aralık 2014 tarihinde TRT 1 ekranlarında yayınlanmaya başlayan ve 2019 yılında sona eren Diriliş Ertuğrul dizisinde Gökçe karakteriyle izleyici karşısına çıktı. TV kariyeri devam ederken aynı zamanda 2015 yılında Bizim Hikaye isimli filmde Elif karakterini canlandırdı. 2016-2018 yılları arasında yayımlanan Aşk ve Mavi dizisinde, "Mavi" karakterine hayat vermiştir.

Haberin Devamı

BURCU KIRATLI - SİNAN AKÇIL BOŞANDI MI?

Burcu Kıratlı kimdir, kaç yaşında Burcu Kıratlı - Sinan Akçıl boşandı mı İşte hayatı ve oynadığı diziler

Şarkıcı Sinan Akçıl ile oyuncu Burcu Kıratlı, 1 Ocak 2018'da Amsterdam'da nikah masasına oturmuş, 9 ay evli kalan çift ani bir kararla da boşanmıştı.

Ayrılığa dayanamayan ikili Şubat 2021’de birlikteliklerine bir şans daha vermiş ve yeniden dünyaevine girmişti.

Bir dargın bir barışık aşıklar ikinci şansı da iyi değerlendiremedi. Bir süredir ayrı evlerde yaşayan Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı tekrar boşandı.

BURCU KIRATLI ÖDÜLLERİ

2014 - Evos Angels Dijital Medya'nın Enleri - En iyi çıkış yapan kadın oyuncu (Peri Masalı)
Altın palmiye 2018 yılın en iyi kadın oyuncusu
Watsons ödülleri- en guzel saç ödülü
Altın palmiye 2019 en iyi kadın oyuncu
Radyo ve televizyon gazeteciler derneği en iyi kadın oyuncu ödülü
Datça altın badem ödülleri - yılın en iyi kadın oyuncusu ödülü
Farkındalık ve sosyal sorumluluk ödülleri yılın en iyi ekran yüzü ödülü
Altın turizm ödülleri (Tür- yön)
Awards yılın kadın dizi oyuncusu
Türk sinemasını geçmişten geleceğe taşıyanlar ödül töreni (se.sam) 34.yılı en iyi kadın oyuncu ödülü