Cadde Buse İskenderoğlu: Türkiye'de modellik kalmadı

Buse İskenderoğlu: Türkiye'de modellik kalmadı

06.02.2023 - 07:10 | Son Güncellenme:

Türkiye Güzeli Buse İskenderoğlu, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Son olarak Milano’da iki ay kalan model yeniden yurt dışına gitmek için vize işlemleriyle uğraştığını belirterek, "Ben modellik yapıp Avrupa’da birkaç ünlü marka ile çalışmak istiyorum. En zor şeyi seçtim galiba" açıklamasında bulundu.

Buse İskenderoğlu: Türkiyede modellik kalmadı

2016 yılında Miss Turkey Güzeli seçilen sunucu ve model Buse İskenderoğlu, Miami tatilinden yaptığı paylaşımlarla magazin gündemine gelmişti.

Haberin Devamı

"KUSURSUZ GÜZEL"

Havuz başında çekildiği bikinili pozlarını yayınlayan 25 yaşındaki tescilli güzel, kısa sürede takipçilerinden binlerce beğeni ve yorum almıştı.

Buse İskenderoğlu: Türkiyede modellik kalmadı

Çok sayıda alev ve kalp emojisi gönderilen Buse İskenderoğlu'na; "Çok güzelsin", "Miami yıkılıyor", "Kusursuz güzel" şeklinde övgü dolu yorumlar gelmişti.

FORMUNUN SIRRI

Sosyal medya paylaşımları ve fit görüntüsüyle dikkatleri üzerine çekmeyi başaran manken, yemek yemeyi çok sevdiğini ama kilo almadığını söyledi. İskenderoğlu, "Yemek ayırt etmiyorum. Damak zevkim geniştir. Rejim yapmıyorum fakat sıkı spor ve yürüyüş yaparak formumu koruyorum" dedi.

Buse İskenderoğlu: Türkiyede modellik kalmadı

"EN ZORU SEÇTİM GALİBA"

Manken Buse İskenderoğlu önceki gün City’s Nişantaşı çıkışı görüntülendi. Son olarak Milano’da iki ay kalan model yeniden yurt dışına gitmek için vize işlemleriyle uğraştığını belirterek, "Ben modellik yapıp Avrupa’da birkaç ünlü marka ile çalışmak istiyorum. En zor şeyi seçtim galiba ama Türkiye’de modellik kalmadı zaten" dedi.

Buse İskenderoğlu: Türkiyede modellik kalmadı

Haberin Devamı

"ŞİMDİ ONLAR BİLE ŞOV YAPMIYOR"

"Fashion Week de olmuyor, güzel defile de olmuyor" diyen model "Avrupa’da bu konuda şanslar daha iyi. Küçükken Victoria Secret defilesinde çıkma hayalim vardı ama şimdi onlar bile şov yapmıyor" dedi.

"BEN OLSAM ÇOK ZORLANIRDIM"

Buse İskenderoğlu, Survivor’a katılan yakın arkadaşı Zeynep Alkan’ın performansıyla ilgili olarak, "Zeynep’in karakterini Türk halkı sevecektir. İzlediğimiz gibi hem karakter hem de performans olarak çok iyi yarışmacı ve finale gelecek gibi görünüyor. Ben olsam orada çok zorlanırdım" diye konuştu. 

Buse İskenderoğlu: Türkiyede modellik kalmadı