Cadde Cadılar Bayramı’nı kutladılar

Cadılar Bayramı’nı kutladılar

30.10.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

New York, önceki akşam birbirinden ünlü ‘cadılara’ ev sahipliği yaptı

Cadılar Bayramı’nı kutladılar

ABD şov dünyasının birbirinden ünlü isimleri, önceki gün New York’ta düzenlenen partide bir araya geldi. Skylight Clarkson’da gerçekleştirilen 2017 amfAR Fabulous Fund Fair’e aralarında Karlie Kloss, Ellie Goulding, Naomi Campbell, Paris Hilton ve sevgilisi Chris Zylka’nın da bulunduğu ünlü isimler akın etti.

Haberin Devamı

Geceye Marilyn Monroe kılığına giren Kloss ile devasa büyüklükteki tacıyla Campbell damgasını vurdu. Cadılar Bayramı’na özel, farklı kostümleriyle objektiflere poz veren manken ve şarkıcılar, ortaya renkli kareler çıkardı.

Amal Clooney, Cindy Crawford ve eşi Rande Gerber, Cadılar Bayramı’nı New York’ta sahibi oldukları Casamigos isimli barda kutladı. Kostümleriyle 70’lere giden üçlünün partisine Kim Kardashian, Joanna Krupa ve Alessandra Ambrosio gibi isimler katıldı.

Cadılar Bayramı’nı kutladılar

Paris Jackson ve kardeşi Prince, Cadılar Bayramı’nı Los Angeles’ta kutladı. Kostüm partisine katılan ikili, sevimli halleriyle dikkat çekti. Kardeşler, renkli anları sosyal medya hesaplarından paylaşmayı da ihmal etmedi.

Yazarlar