Cadde Çağrı Çıtanak'ın enkaz altında kalan annesinden acı haber

Çağrı Çıtanak'ın enkaz altında kalan annesinden acı haber

14.02.2023 - 10:21 | Son Güncellenme:

Kendisi gibi oyuncu olan Başak Gümülcinelioğlu ile geçtiğimiz ekim ayında dünyaevine giren Çağrı Çıtanak, Hatay'da enkaz altında kalan annesinden iyi bir haber alabilmek için günlerdir umutla bekliyordu. Ancak Gümülcinelioğlu, depremin 9'uncu gününde kahreden haberi duyurdu. Çağrı Çıtanak'ın annesi Nevber Yurdal Çıtanak hayatını kaybetti.

Çağrı Çıtanakın enkaz altında kalan annesinden acı haber

AFAD, 6 Şubat saat 04.17'de Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 7.7 büyüklüğünde deprem olduğunu duyurdu. Aynı gün Elbistan'da, saat 13.24'te 7.6 büyüklüğünde ikinci bir deprem meydana geldi. Bir yandan arama kurtarma çalışmaları yürütülürken, diğer yandan enkaz kaldırma çalışmalarının başlamasıyla birlikte vefat sayısının artmasından endişeleniliyor.

Haberin Devamı

10 ilimizde ağır yıkıma neden olan depremlerden en çok etkilenen yerlerden biri de Hatay oldu. Meslektaşı Başak Gümülcinelioğlu ile evli olan Çağrı Çıtanak'ın Hatay'da yaşayan annesi Nevber Yurdal Çıtanak da depremde enkaz altında kaldı.

Çağrı Çıtanakın enkaz altında kalan annesinden acı haber

"ALLAH'IM ŞU HAYATTA NELER MÜMKÜN"

Kayınvalidesi için gözyaşları içinde yardım çağrısında bulunan Başak Gümülcinelioğlu, "Enkazda termal kameralar ile ölçüm yapıldı ve içeride yaşayan biri var ve çıkarılıyor. Acil enkaza ambulans gitmesi gerekiyor. Ne olursunuz videoyu yayın" demişti.

Gümülcinelioğlu, daha sonra yaptığpı paylaşımda ise "Ambulans geldi. İçeride birden fazla insan varmış. Sağ olarak çıkmaları ve hızlıca müdahale edilmeleri için dua ediyoruz. Allah'ım şu hayatta neler mümkün. 4 kişide vücut ısısı 1 kişide kalp atışı tespit edildi" açıklamasını yapmıştı.

Çağrı Çıtanakın enkaz altında kalan annesinden acı haber

Haberin Devamı

"ANNEMİZİ KAYBETTİK"

Günlerdir enkaz altında kalan anneleri Nevber Yurdal Çıtanak için sosyal medya hesaplarından yardım çağrısında bulunan oyuncu çift, acı haberi duyurdu. Instagram hesabından paylaşım yapan Gümülcinelioğlu, "Annemizi kaybettik. Başımız sağ olsun" ifadelerini kullandı.

Çağrı Çıtanakın enkaz altında kalan annesinden acı haber