Cadde Çağrı Çıtanak'la dünyaevine giren Başak Gümülcinelioğlu'ndan nikâh sonrası ilk hamle

Çağrı Çıtanak'la dünyaevine giren Başak Gümülcinelioğlu'ndan nikâh sonrası ilk hamle

11.10.2022 - 07:52 | Son Güncellenme:

Geçtiğimiz sezon 'Yargı' dizisinde rol alan Başak Gümülcinelioğlu, geçtiğimiz haftalarda yaklaşık iki yıldır aşk yaşadığı meslektaşı Çağrı Çıtanak ile dünyaevine gireceklerini müjdelemişti. Hazırlıkları tamamlayan ünlü çift, 8 Ekim 2022 tarihinde nikâh masasına oturdu. Düğünlerine birçok ünlü ismin katıldığı oyuncu çiftten Gümülcinelioğlu, törenden 24 saat sonra Instagram profilini güncelledi. Güzel oyuncu, eşinin doğum gününü de düğün fotoğraflarıyla kutladı.

Çağrı Çıtanakla dünyaevine giren Başak Gümülcinelioğlundan nikâh sonrası ilk hamle

'Sen Çal Kapımı' adlı romantik komedi dizisinde birlikte rol alan Başak Gümülcinelioğlu ile Çağrı Çıtanak, geçtiğimiz haftalarda iki yıllık mutlu birlikteliklerini evlilikle taçlandıracaklarını açıklamıştı. Düğün içni tarih vermeyen Başak Gümülcinelioğlu, şu ifadeleri kullanmıştı:

Haberin Devamı

Ben her şeyi böyle bereket günlerine, evrenin enerji günlerine vs. uygun yaptığım için deli diyeceksiniz bana ama onları çok önemsiyorum. Onlara uygun bir tarih almaya çalışıyoruz. Düğün İstanbul’da olacak.

Çağrı Çıtanakla dünyaevine giren Başak Gümülcinelioğlundan nikâh sonrası ilk hamle

"EVLENMEYE 40 GÜN ÖNCE KARAR VERDİK"

8 Ekim Cumartesi akşamı Kemerburgaz'daki Spicy Orman Evi'nde dünyaevine giren Başak Gümülcinelioğlu ile Çağrı Çıtanak, nikâh öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlamıştı. Oyuncu çift, “Ani bir evlilik teklifi oldu. Evlenmeye 40 gün önce karar verdik” diye konuşmuştu.

Başak Gümülcinelioğlu, Cihan Nacar, tasarımlı bir gelinlik tercih ederken; Çağrı Çıtanak ise Melih Kam, imzalı bir smokin tercih etmişti. Mutlu çift nikâh şekerlerini Doğayı Koruma Vakfı, davetiyelerini ise HACİKO derneğine bağışladı.

Tören öncesi köpekleriyle poz veren ikiliyi, bu mutlu günlerinde Sema Ergenekon-Uğur Aslan, Sitare Akbaş ve Melis Birkan gibi ünlü isimler de yalnız bırakmadı. Düğünden kareler sosyal medyadan paylaşıldı.

Çağrı Çıtanakla dünyaevine giren Başak Gümülcinelioğlundan nikâh sonrası ilk hamle

Haberin Devamı

EVLENDİKTEN SONRA İLK İŞİ BU OLDU

Düğün sonrası herkese teşekkür eden Başak Gümülcinelioğlu'ndan 24 sat sonra ilk hamle geldi. 30 yaşındaki güzel oyuncu, Instagram hesabında soyadını "Başak Gümülcinelioğlu Çıtanak" olarak güncelledi.

"İYİ Kİ DENGİM, EŞİMSİN"

'Olur Olmaz' adlı internet dizisinde birlikte kamera karşısına geçen çiftten Gümülcinelioğlu, eşinin doğum gününü de düğün pozlarıyla kutladı. Ünlü oyuncu, gönderisine; "İyi ki dengim, birim, dostum, eşimsin. Seni seviyorum. İyi ki doğdun" notunu düştü.

Çağrı Çıtanakla dünyaevine giren Başak Gümülcinelioğlundan nikâh sonrası ilk hamle