Cadde Çağrı Telkıvıran ve Defne Samyeli'den 'kalp'li poz!

Çağrı Telkıvıran ve Defne Samyeli'den 'kalp'li poz!

07.06.2023 - 08:47 | Son Güncellenme:

Geçtiğimiz aylarda Defne Samyeli ile Çağrı Telkıvıran arasında aşk yaşandığı iddia edilmişti. İkili arasında yeni bir gelişme yaşandı. Birlikte düğüne katılan ikiliden Telkıvrıan, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Defne Samyeli de aynı pozu paylaşmayı ihmal etmedi.

Çağrı Telkıvıran ve Defne Samyeliden kalpli poz

Şarkıcı ve oyuncu Defne Samyeli'nin gönlünü kendisinden yaşça küçük müzisyen Çağrı Telkıvıran'a kaptırdığı ileri sürülmüştü. İkili, geçtiğimiz aylarda Armutlu'daki bir mekandan çıkarken objektiflere yansımıştı.

Haberin Devamı

"ÇAĞRI BENİM ARKADAŞIM"

Telkıvıran ile arkadaş olduklarını ifade eden Samyeli, "Çağrı benim arkadaşım. Stüdyoda iş yapıyoruz. Sanki çok gizemli bir şey varmış, yakalanıyormuşuz gibi lanse edilmesinden rahatsızlık duyuyorum. Çünkü böyle bir şey zaten yok. Saklanılan bir durum da yok. Birlikte şarkı yapıyoruz" ifadelerini kullanmıştı.

Çağrı Telkıvıran ve Defne Samyeliden kalpli poz

 KAFA KARIŞTIRAN POZ

Daha önce ilişkiyi yalanlatan Defne Samyeli, Instagram hesabından ilişkisini ilan eder niteliğinde bir paylaşım yaptı. Çağrı Telkıvıran, Defne Samyeli ile katıldığı düğünden bir karesini sosyal medya hesabından yayınladı. Samyeli, fotoğrafa kalp emojisi de ekleyen Telkıvıran'ın paylaşımını kendi hikayesine ekledi. 

Çağrı Telkıvıran ve Defne Samyeliden kalpli poz

Çağrı Telkıvıran, daha önce ünlü oyuncular Aslı Bekiroğlu ve Biran Damla Yılmaz ile aşk yaşamıştı. Defne Samyeli'nin bir önceki sevgilisi ise iş insanı Onur Arıkan'dı.

Çağrı Telkıvıran ve Defne Samyeliden kalpli poz