Cadde 'Camdaki Kız'da davetsiz misafir! Sedat'ı gören Hayri donakaldı

'Camdaki Kız'da davetsiz misafir! Sedat'ı gören Hayri donakaldı

26.01.2023 - 23:34 | Son Güncellenme:

Gülseren Buğdaycıoğlu'nun aynı adlı eserinden uyarlanan Kanal D'nin sevilen dizisi 'Camdaki Kız', tüm hızıyla devam ediyor. Her hafta Perşembe günleri izleyici ekranlara kilitleyen dizinin heyecanla beklenen yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. İşte ‘Camdaki Kız’ dizisinin 67. bölüm fragmanı ve 66’ıncı bölüm özeti...

Selin CEYLAN / Milliyet.com.tr
Nefes kesen son bölümün finalinde alevlenen Nalan ve Hayri aşkı, Nalan eve döndükten sonra büyük bir pişmanlığa dönüştü. Hayri’nin umutları yeniden yeşerdi, Sedat’ın şüphelerinin üzerine şüphe eklendi. Billur’u hastaneye götürdüğü yalanını söyleyen Nalan, Sedat’ın ağzından her Hayri lafını duyduğunda daha da çok gerildi.

Haberin Devamı

GİZEMLİ GECEDE OLAY ÇIKTI! / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

'CAMDAKİ KIZ' SON BÖLÜM İÇİN...

BİTMEYEN HESAPLAŞMA

Selen geçen gece kolejden arkadaşlarıyla buluştuğunu anlatırken Emir’in orada olduğunu anlatmak istese de başaramadı. Konuyu Sedat’a getirdi. Sedat o sırada Nalan’ın duştan çıkmasını beklemişti. Onu çok özlediğini söyleyip onu öpmeye başladığında Nalan’ın midesi bulandı ve istifra etmeye başladı. Bu durum karşısında Sedat çok sinirlendi ve "Benimle olmak bu kadar mı mide bulandırıcı? Açıklama bekliyorum senden!" dedi.

NALAN'IN SIR DOLU GECESİ / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Camdaki Kızda davetsiz misafir Sedatı gören Hayri donakaldı

MUZO, BU YALANA İNANMADI! / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Nalan sadece "Çıkar mısın lütfen?" deyip, banyodan Sedat’ı kovdu. Nalan Hayri’yle yaşadıklarından sonra annesini aradığı kabuslar görmeye başladı ama asla ona ulaşamıyordu. Sabah ilk işi annesinin mezarına gitmek oldu, onunla orada konuşabileceğini biliyordu. O sırada gerçek annesi Sema’nın mezarının başında onunla da dertleşti. Ve annesine şu cümleleri kurdu:

Haberin Devamı

Ben çok kötü bir şey yaptım, yaptığımı bilsen yüzüme tükürdün biliyorum ama keşke burada olsaydın. Sen burada olsaydın ben ne yapmam gerektiğini bilirdim, şimdi bilmiyorum.

Nalan annesiyle konuşurken birden Hayri çıkıp geldi. Nalan nasıl burada olduğunu bildin diye sordu. Hayri "Çünkü seni tanıyorum. Dün gece öylece kaçarak çıktıktan sonra geleceğin ilk yer burası olacaktı" dedi. Sedat Nalan’ı göremeyince çılgına döndü. Gülcihan millete kızacağına karısının yanında olmasını söyledi. Sedat dün gece eğlence mekanında olanları Gülcihan’a anlattı. Emir’le olduğunu ve içip, eğlendiğini söyledi. Gülcihan şoke oldu. Duyar duymaz Emir’e buluşmak için Selen’in telefonundan mesaj gönderdi ve buluşma teklif etti. Emir balıklama atladı bu teklife.

Camdaki Kızda davetsiz misafir Sedatı gören Hayri donakaldı

SEDAT, SELEN'İ ELE VERDİ! / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

ONUNLA FARKLIYDI GÜZELDİ

Hayri, Nalan’a kendini kötü hissettiğini ve bunu anladığını anlattı. Birbirlerini sevdiklerini ve mutlu olmayı hak ettiklerini söyledi. "Ben yanındayken kimseden korkma. Bizim birlikte olup inandıktan sonra göğü geremeyeceğimiz hiçbir zorluk yok" dedi. Nalan, Sedat’ın ısrarla aramalarından sonra "Benim gitmem gerek çok rica ediyorum peşimden gelme" dedi. Sedat’la konuştuktan sonra şirkete geçti. Billur’la karşılaştı ve Billur’un meraklı ısrarlarına karşı Nalan konuşmak istemedi. Billur ağzından laf almasa da hareketlerinden anladı bir şeyler yaşandığını. Nasıl hissettiğini sordu Billur. Nalan Her şeyin bir anda olduğunu ve nasıl olduğunu anlamadığını söyledi. Mutlu olduğunu söyledi. Billur’un gülümsemelerinin ardından Nalan yaşadığı pişmanlık yüzünden her şeyi unutacaklarını, bu konunun burada kapanacağını söyledi.

Haberin Devamı

Camdaki Kızda davetsiz misafir Sedatı gören Hayri donakaldı

NALAN, O GECEYİ BİLLUR'A İTİRAF ETTİ! / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Emir, Selen’i beklerken; Gülcihan’ı görünce şoke oldu. Gülcihan, Emir’den hesap sormaya çalışırken Emir’in umarsız tavrıyla karşılaştı. Kartlarını açık oynağını söyleyen Emir’i açık açık tehdit etti. Evli kızının peşini bırakmasını mutlu evliliğini bozarsa onun zararına olacağını söyledi. Emir, İstanbul’a döndüğünden beri Selen’le birlikte olduğunu ve birbirlerini unutamadıkları söyledi. Gülcihan duydukları karşısında ayakta kalmakta zorlandı.

Camdaki Kızda davetsiz misafir Sedatı gören Hayri donakaldı

'BİZ ZATEN SELEN'LE BİRLİKTEYİZ!' / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Haberin Devamı

BİTMEYEN HAYRİ TARTIŞMASI

Şirkete gelen Nalan, Sedat ile yine Hayri yüzünden yine tartıştı. İyice sinirlenen Nalan, Billur’u alıp şirketten çıktı. Muzo, Hayri’yle konuşmaya gitti. Gülcihan duyduklarını sindiremeden zor bela konağın kapısına geldi. Geldiği gibi kapıya yığıldı. O sırada telefonda olan Cavit hemen konağa gitti. Muzo, "Nalan’a ne yaptın Hayri?" diye sordu. Dün gece olanları anlamak istedi. Hayri, Nalan’a istemediği hiçbir şeyi yapmadığını söylese de, Muzo buna inanmadı. "Nalan’ın gözünden tek bir yaş gelirse karşında beni bulursun" dedi. Aralarındaki imkansız şeyin bittiğini ve artık böyle bir şey olmadığını söyledi Hayri. Muzo "Doğru olan bu diyerek" çıktı gitti. Hayri, Muzo’nun arkasından "Ulan kızı bir bıraksanız bana geri dönecek de bırakmıyorsunuz!" diye isyan etti.

Camdaki Kızda davetsiz misafir Sedatı gören Hayri donakaldı

NALAN, SEDAT'IN YAKIN TAKİBİNDE / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

NALAN SİZE YALAN SÖYLÜYOR

Billur ve Nalan’ın konuşmasına kulak kabartan Sedat’ın asistanı, Nalan’la Billur’un kebapçıya gideceklerini Sedat’a söyledi. Billur’la Nalan mekana geçtiklerinde, Hayri, Billur’u aradı ve buluşmak istediklerini söyledi. Billur fırsattan istifade hemen Hayri’yi davet etti. Nalan'ı Hayri’yle görüşmek için cesaretlendirdi. İçini döktü. "Sevdiğin adamla otur, nefes al, mutlu ol" dedi. Sedat şirketten çıkıp kebapçıya doğru yol aldı. O sırada Hayri çoktan Nalan’ın yanında yerini aldı.

Haberin Devamı

Camdaki Kızda davetsiz misafir Sedatı gören Hayri donakaldı

Nalan’ın babasının gönderdiği gizemli kutuyu Rafet fark edince hemen açmak istedi. Tako paketi açtığında kutunun içinde Nalan’a gönderilmiş bir sürü mektup olduğunu gördüler. Gülcihan bugün duyduklarını Selen’e anlattı. Gülcihan hesap sorarkeni Selen isyan ederek böyle bir şey olmadığını söyledi. Selen tam ağlayarak kapıyı açtığında Levent kapıdaydı. Levent, Selen’in yanına geldiğinde anlatmak istediği bir şey olup olmadığını sordu. Gönderilen mektupları Rafet açarken Hafize aşağıya indi.

Camdaki Kızda davetsiz misafir Sedatı gören Hayri donakaldı

'YAZIKLAR OLSUN SANA!' / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

O sırada Sedat mekana varmıştı. Nalan’ı gören Sedat şoke oldu. Hayri o sırada mutfağa gitmişti. Sedat yalanını yakaladığı Nalan’a sinirle bakıyordu. Billur ne yapacağını şaşırdı. Mutfaktan çıktığında Sedat’ı masada gören Hayri kalakaldı.

SEDAT BASKIN YAPTI / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN