Cadde Camdaki Kız Feride öldü mü? Feride'yi oynayan Nur Sürer diziden ayrılıyor mu, kimdir, kaç yaşında?

Camdaki Kız Feride öldü mü? Feride'yi oynayan Nur Sürer diziden ayrılıyor mu, kimdir, kaç yaşında?

12.05.2022 - 21:33 | Son Güncellenme:

Camdaki Kız dizisinin ekrana gelecek 42. bölümünde Feride'nin vasiyeti dikkat çekiyor. Öte yandan bir avuç dolusu ilacı içtiği görülen ''Feride ölecek mi, intihar mı ediyor?'' soruları peş peşe geldi. Peki, Nur Sürer Camdaki Kız dizisinden ayrılıyor mu?

Camdaki Kız Feride öldü mü Ferideyi oynayan Nur Sürer diziden ayrılıyor mu, kimdir, kaç yaşında

Kanal D'nin fenomen dizisi Camdaki Kız'da Nur Sürer'in hayat verdiği Feride karakteri diziye damga vuruyor. Dizide Nalan'ın annesi (gerçekte anneannesi) rolünü oynuyor. Ancak yayımlanan yeni bölüm fragmanında ise Feride 'Affet Nalan' diyerek ondan af diliyor. Ardından görüntülere, ilaç aldığı ve bir vasiyet hazırladığı geliyor. İşte, Feride'nin akıbeti...

Haberin Devamı

FERİDE ÖLÜYOR MU, DİZİDEN AYRILIYOR MU?

Camdaki Kız dizisinin ilgi gören karakterlerinden olan Feride, ekrana gelen 42. yeni bölümde ilaçlar ve vasiyetle örülüyor. Nalan ile ilk kez bu kadar içten ve duygusal konuşan Feride'nin dizinin oyuncu kadrosunda ayrılacağına dair henüz bir açıklama bulunmuyor. Yeni bölümün yayımlanması ile durum netleşecek.

NUR SÜRER KİMDİR?

Sürer 21 Haziran 1954 tarihinde Ahmet ve Rabia Sürer'in kızı olarak Bursa'da dünyaya geldi. Eğitimini Bursa Anadolu Kız Lisesi'nde tamamladı. Erden Kıral'ın Bereketli Topraklar Üzerinde filmi ile sinemaya adım attı, Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde iki kez "En İyi Kadın Oyuncu" ödülü kazandı. Bugüne kadar kırktan fazla filmde ve televizyon dizilerinde oynadı. İlk uluslararası çalışması 1984 yılındaki Ayna adlı film oldu. Bu filmi 1991 yılında "En İyi Yabancı Film" dalında Oskar Ödülü kazanan Umuda Yolculuk (1990), Dunkle Schatten der Angst (1993) ve Yara (1998) izledi.

Haberin Devamı

İlk evliliğini 1981 yılında Bülent Kayabaş ile yaptı. Ardından Sarp Kuray ile evlendi. Sürer, 2007 yılında Kanal D'de yayınlanan Asi adlı dizide "Neriman Kozcuoğlu" karakterini canlandırmıştır.