Cadde Can Bonomo'dan Öykü Karayel paylaşımı: İmparatoriçenin doğum günü

Can Bonomo'dan Öykü Karayel paylaşımı: İmparatoriçenin doğum günü

21.08.2022 - 14:50 | Son Güncellenme:

Mutlu birlikteliklerini 2018 yılında evlilikle taçlandıran şarkıcı Can Bonomo ile oyuncu Öykü Karayel, 2021 yılında oğulları Roman'ı kucaklarına almıştı. Zaman zaman mutlu aile pozlarını sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşan ikiliden Karayel, 32 yaşına bastı. Ünlü şarkıcı, oyuncu eşinin doğum gününü sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kutladı.

Can Bonomodan Öykü Karayel paylaşımı: İmparatoriçenin doğum günü

Son olarak 'Kaderimin Oyunu' adlı dizide oynayan Öykü Karayel ile 2018 yılında evlenen Can Bonomo, geçtiğimiz nisan ayında oğlu Roman'ı kucağına almıştı. İlk kez baba olmanın heyecanını yaşayan şarkıcı, sosyal medya hesabını da aktif olarak kullanıyor. Zaman zaman oğluyla kamera karşısına geçen Bonomo, baba olduktan sonraki duygularını anlatmış ve "Çok başka bir duygu... Daha dünyaya geleli doksan gün oldu, beni bıraksan saatlerce onunla ilgili konuşabilirim. Bir de oğlum tıpkı bana benziyor. Annesine de benzeyebilirdi ama benim kopyam gibi kendisi" ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı

"OĞLUMUZUN UYKU SAATİ GELDİ"

İlk kez anne-baba olmanın heyecanını yaşayan ünlü çift, zaman zaman sosyal medya paylaşımlarıyla gündem olsalar da geçtiğimiz aylarda ailece Etiler'de görüntülenmişti. Sorulara cevap vermeyen çiftten Bonomo, “Oğlumuzun uyku saati geldi” demişti.

ÇEŞME TATİLİ

Geçtiğimiz haftalarda da tatil için Çeşme'ye giden ünlü çift, özel bir plajda görüntülenmişti. Karayel ve Bonomo öğle sıcağından bunalan minik oğlunu denize sokarak serinletmişti. Bir annesi bir babası ile denizin keyfini çıkaran Roman’ın keyifli halleri objektiflere yansımıştı. Bonomo ve Karayel daha sonra oğullarını havluya sararak localarına geçmişlerdi.

Can Bonomodan Öykü Karayel paylaşımı: İmparatoriçenin doğum günü

EŞİ VE OĞLUYLA POZ VERDİ

Mutlu birliktelikleri devam eden Can Bonomo-Öykü Kareyel çiftinden ünlü şarkıcı, eşi ve oğlu Roman ile pozunu takipçileriyle paylaşmıştı. Bonomo, paylaşımına; "Renaissance keyfi" notunu düştü. Ünlü çiftin mutluluk pozuna binlerce beğeni ve yorum gelmişti.

Haberin Devamı

CAN'DAN AŞK DOLU KUTLAMA

Ünlü çiftten Öykü Karayel, 32 yaşına bastı. Bonomo, eşinin doğum gününe özel Karayel ile objektif karşısında verdiği aşk pozunu Instagram'dan yayınladı. Ünlü isim, kısa sürede yoğun ilgi gören fotoğrafına "İmparatoriçenin doğum günü" ifadelerine yer verdi.

Can Bonomodan Öykü Karayel paylaşımı: İmparatoriçenin doğum günü

"ÇOCUĞUM OLDU DİYE NE BU GÖRMEMİŞLİK?"

Öte yandan Öykü Karayel, geçtiğimiz aylarda Fox Tv'de yayınlanan İbrahim Selim ile Bu Gece adlı programına konuk olmuştu. "Bir anda gaza gelip yaptıktan sonra seni çok pişman eden bir şey oldu mu hiç?" sorusuna da yanıt veren Karayel, önce 'Hayır' dese de sonrasında eline yaptırdığı dövmeyi göstererek 'Şu' demişti.

Konuyla ilgili konuşan güzel oyuncu, "Yani dövme insanı değilim ben. Zaten 30 yaşındayım. Hiçbir dövmem yok. Çocuğum oldu diye ne bu görmemişlik? Can bu fikirle geldi. Çok romantik, o da 'Me' yazdıracak falan ama çok sıkılıyorum. İstemiyorum yani. Tamam çocuğumu çok seviyorum ama... Bunu söylerken de utanıyorum, çocuğumun ismi ama sevmiyorum. Pıt diye de gidebilecek bir şey. Ondan kendime süre verdim" ifadelerini kullanmıştı.

Can Bonomodan Öykü Karayel paylaşımı: İmparatoriçenin doğum günü