Cadde Caner Turp kimdir kaç yaşında? Caner Turp hayatı ve kariyeri...

Caner Turp kimdir kaç yaşında? Caner Turp hayatı ve kariyeri...

10.02.2022 - 11:17 | Son Güncellenme:

Caner Turp kimdir sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. 2020 yılında evlenen Caner Turp-Gizem Güven çifti şimdilerde boşanacakları haberleri ile gündemde! Peki Caner Turp kimdir kaç yaşında?

Caner Turp kimdir kaç yaşında Caner Turp hayatı ve kariyeri...

2020 yılında oyuncu Gizem Güven ile aşklarını taçlandıran ve nikah masasına oturan çift şimdilerde boşanma haberleri ile gündeme geldi. Boşanma haberlerinin ardından Caner Turp kimdir, kaç yaşında soruları da gündeme geldi. İşte Caner Turp hayatı ve kariyeri hakkında merak edilenler...

Haberin Devamı

CANER TURP KİMDİR KAÇ YAŞINDA ASLEN NERELİ?

Caner Turp, 16 Nisan 1992 tarihinde Almanya Herford'da dünyaya geldi. Futbola Beşiktaş alt yapısında başlayan Caner Turp, Aydınspor 1923, Tokatspor ve Gümüşhanespor takımlarında kiralık olarak forma giydi. 2015 yılında Beşiktaş'tan Bayrampaşaspor'a bedelsiz olarak transfer olan Caner Turp, ardından Van Spor FK, Dardanelspor, Muğlaspor, Sinopspor ve son olarak Siverek Belediyespor takımlarında forma giydi.

Stoper olarak görev alan 1,83 boyundaki Caner Turp, sol ayağına hakimdir. Caner Turp, 6 Eylül 2020 tarihinde oyuncu Gizem Güven ile evlenmiş. İki yıl süren birlikteliklerinin ardından çift boşanma kararı aldı. Boşanma kararının ardından çift tarafından yapılan açıklamada "Geçmişimize ve birbirimize olan olan saygımız baki kalacaktır" dedi.