Cadde Canlı yayında küfür eden Serdar Ortaç'a yeni yasaklar!

Canlı yayında küfür eden Serdar Ortaç'a yeni yasaklar!

16.02.2024 - 10:18 | Son Güncellenme:

Şarkıcı Serdar Ortaç, sosyal medyadaki canlı yayını sırasında sinkaflı sözler sarfetmişti. Olay yaratan görüntülerin ardından Ortaç ne yaptığını görmek için yayını izleyince ağladı ve annesini aradı. Şarkıcıya yeni yasaklar geldi.

Canlı yayında küfür eden Serdar Ortaça yeni yasaklar

Sosyal medya paylaşımlarıyla adından sık sık söz ettiren Serdar Ortaç, TikTok yayınında Tarkan'a küfür etmişti. Ortaç "Hatırlamıyorum ki... Çok alkollüydüm ağabey. İlaç da kullanıyorum ben. İlacın üstüne de alkol alınca kötü olmuşum. İntihar etmişim yani..." demişti.

Haberin Devamı

"TARKAN'DAN ÖZÜR DİLERİM"

Ünlü popçu, "Herkes 'Ne yaptın sen?' diyor. Seyrederek canımı sıkmak istemiyorum. Özür dilerim ondan da. Hiçbir şey hatırlamıyorum" şeklinde konuşmuştu.

Canlı yayında küfür eden Serdar Ortaça yeni yasaklar

YAYINI İZLEYİNCE KENDİNİ KÖTÜ HİSSETTİ

Müge Dağıstanlı yazısında bu konuya değindi. İddiaya göre Ortaç görüntüleri izleyince kendini o kadar kötü hissetti ki ağladı. Müge Dağıstanlı yazısında şunları söyledi:

SOSYAL MEDYA DETOKSU

Önce annesi Nesrin Hanım’ı arayıp “Seni üzdüysem özür dilerim” dedi. Bu arada birkaç kez aradığı Tarkan’a ulaşamadı. TikTok tarafından hesabı kapatılan Serdar Ortaç’ın ekibi ise şöyle bir karar aldı: Platformda bir daha hesap açmayacak. Kendisine sosyal medya detoksu uygulanacak. Yani istediği vakit, Instagram’da canlı yayın yapmak yok. Sözleşmesine de cezai şartlar getirilecek.

Canlı yayında küfür eden Serdar Ortaça yeni yasaklar

Öte yandan Serdar Ortaç, geçtiğimiz hafta 'yeni aşk' haberiyle magazin gündemine gelmişti. 53 yaşındaki şarkıcının, son olarak meslektaşı Seçil Gür ile ilişkisi 2021 yılında sona ermişti. Uzun süredir hayatında kimse olmayan Ortaç'ın, gönlünü eski Survivor yarışmacısı Çağla Taşdelen'e kaptırdığı iddia edilmişti.

Haberin Devamı

AŞK İDDİALARINA YANIT VERDİ

Serdar Ortaç'ın bu açıklamasının ardından iki arasında aşk dedikoduları başlamıştı. Aramızda Kalmasın sunucularından Yelda Kırçuval, Serdar Ortaç'a ulaştı ve aşk iddialarını sormuştu.

Canlı yayında küfür eden Serdar Ortaça yeni yasaklar

"DOĞRU DEĞİL"

Serdar Ortaç, dikkat çeken bir açıklama yaparak, "Yok, doğru değil" karşılığını vermişti.