Cadde Cansel Elçin, Zidane'la anısını anlattı!

Cansel Elçin, Zidane'la anısını anlattı!

18.12.2023 - 09:39 | Son Güncellenme:

Oyuncu Cansel Elçin, geçtiğimiz ekim ayında çıktığı İspanya tatili sırasında, 20 sene önce birlikte bir araba markasının reklam filminde oynadığı Fransız futbolcu Zinedine Zidane'la karşılaşmıştı. Elçin, futbol efsanesi hakkında konuştu.

Cansel Elçin, Zidanela anısını anlattı

Meslektaşı Zeynep Tuğçe Bayat ile mutlu bir evlilik sürdüren Cansel Elçin, önceki gün Nişantaşı City's'de objektiflere yansıdı. 50 yaşındaki oyuncu, dünyaca ünlü Fransız eski futbolcu ve teknik direktör Zinedine Zidane ile anısını paylaştı.

Haberin Devamı

"BENİ HATIRLADI"

20 sene önce bir reklamda oynamıştık, o dönemde gençtim. Tekrar bir araya geldik. 20 sene sonra bir araya gelmek güzeldi. Beni hatırladı zaten. Hiç değişmemiş. Güzel biri.

Cansel Elçin, Zidanela anısını anlattı

"AMATÖR FUTBOL OYNADIM"

"15 sene amatör futbol oynadım" diyen yakışıklı oyuncu, "Fransa ve Türkiye'de futbol oynadım. Güzel futbol seviyorum. İngiliz takımları iyi" ifadelerini kullandı.

Cansel Elçin, Zidanela anısını anlattı

"ACİL MÜDAHALE GEREKİYOR"

"Türkiye Ligi'ni izliyor musunuz?" sorusu üzerine hakem Halil Umut Meler'e yapılan saldırıya tepki gösteren Elçin, "Uzun zamandır takip etmiyorum. Galatasaray'ı Avrupa'da oynayınca izliyorum. Üzücü bir olay yaşandı. Acil müdahale edilmesi gerekiyor. Spor ve sanat, insanlarla iletişime geçmek için en kısa yol. Dikkat edilmesi gerekiyor" yanıtını verdi.

Cansel Elçin, Zidanela anısını anlattı