Cadde Cansu Tosun'dan iddialı 'estetik' açıklaması!

Cansu Tosun'dan iddialı 'estetik' açıklaması!

04.11.2022 - 08:40 | Son Güncellenme:

Kendisi gibi oyuncu olan Erkan Kolçak Köstendil ile 2018 yılında nikâh masasına oturan Cansu Tosun, önceki gün Nişantaşı Citys'te objektiflere takıldı. Saç rengini değişitren bir çocuk annesi 34 yaşındaki güzel, bir proje için gerekirse bıçak altına yatıp, estetik yaptırabileceğini söyledi. Doğallıktan yana olduğunu vurgulayan Tosun, iddialı açıklamalara imza attı.

Cansu Tosundan iddialı estetik açıklaması

SEÇKİN ŞENVARDAR / MİLLİYET
Eşi Erkan Kolçak Köstendil'in bir dönem Hollanda'da amatör bir futbol kulübünde oynadığı için yurt dışına yerleşen ancak artık Türkiye'ye döndüklerini anlatan Cansu Tosun, "Biz hem orada hem buradayız. Hiçbir şeyi tam olarak bırakmıyoruz ki keyfimize göre, bir başlıyor, bir duruyoruz. Çocuk da alıştı artık bu duruma doğduğundan beri" şeklinde konuştu.

Cansu Tosundan iddialı estetik açıklaması

Haberin Devamı

"SABAH GİDİP GECE DÖNÜYORSUNUZ"

Cansu Tosun, çekimleri Konstanz Gölü’nde gerçekleşen, Almanya-Avusturya ortak yapımı ‘Murder by the Lake’ (Die Toten vom Bodensee) isimli dizide 'Aisha' karakterine hayat vermişti. Dijital platform için dizi görüşmesi yaptığını ancak önceliği iki yaşındaki oğlu Marsel'e verdiğini anlatan oyuncu, şu ifadeleri kullandı:

Dijital için 1-2 proje görüşmesi yapıyorum. Ulusal da isterim ama tek başrol olan bir işe girersem bütün gün sette oluyorsunuz. Öyle değil de daha kalabalık bir işin içine girmek isterim. Birkaç başrolün içinde olan, kalabalık cast'ta olabilirim. Yoksa tüm gün sette geçiyor, sabah gidip gece dönüyorsunuz. Şimdi daha çok hikaye bir insan üzerine yazılmıyor. İzlemesi daha keyifli oluyor.

Cansu Tosundan iddialı estetik açıklaması

"TEK ESTETİKSİZ OYUNCU BENİM"

Saçının rengini değiştirdiğini, bu nedenle insanların bazen kendisini yolda tanımadığını anlatan ünlü oyuncu, "Tek estetiksiz oyuncu benim yani hiçbir müdahale yok suratımda" dedi. Gerekirse bir proje için estetik yaptıracağını belirten Tosun, sözlerini şöyle sürdürdü:

Tabii bir rol için değişmek gerekir; dudağınızın şişmesi gerekir, botoks yaparsınız, ya da elmacık kemiği gerekirse yaparsınız. Her şey mümkün artık. Gerekmedikçe yapmıyorum. Ben doğal olunca daha mutlu oluyorum.

Cansu Tosundan iddialı estetik açıklaması

"KENDİME İHANET ETMİŞ GİBİ HİSSEDERDİM"

Geçtiğimiz günlerde iki yaşındayken geçirdiği kaza sonrası kolunun yandığı fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşan 34 yaşındak, güzel, koluna estetik yaptırmayı hiç düşünmediğini açıkladı.

Haberin Devamı

Çocukluğumdan beri bakıp 'Ne oldu?' diye soruyorlar. İstesem koluma estetik yaptırırdım ama öyle olsaydı kendime ihanet etmişim gibi hissederdim. Ben buyum yani. Zaten oyuncunun olayı da o olmalı. Olduğun gibi teksin yani. İki yaşımda yandı böyle doğmuş gibiyim. Hep böyle gördüğüm için kolumu buna alıştım.

Cansu Tosundan iddialı estetik açıklaması