Cadde ‘Cem hâlâ aramızda olur muydu?’

‘Cem hâlâ aramızda olur muydu?’

30.01.2024 - 07:00 | Son Güncellenme:

Cem Karaca'nın son eşi İlkim Karaca ile Feride Balkan'la evliliğinden dünyaya gelen oğlu Emrah Karaca arasındaki tartışmalar devam ederken; 8 Şubat 2004'te hayatını kaybeden usta sanatçının yakın arkadaşı Cahit Berkay’ın Instagram hesabından yaptığı paylaşım gündeme bomba gibi düştü.

‘Cem hâlâ aramızda olur muydu’

Aile mirasının bir bölümünü sattığı iddialarını yalanlayan İlkim Karaca, “Üzerime atılı mesnetsiz iftiralara cevap olarak kanuni haklarımı sonuna kadar kullanacağım” dedi.

Haberin Devamı

"FIRSATINI BULDUĞU ANDA AİLE YADİGARLARINI SATTI"

Açıklamadan bir süre sonra Cahit Berkay, İlkim Karaca’yı kastederek, “Fırsatını bulduğu anda Cem Karaca’nın aile yadigârlarını, şarkıları üzerindeki 1/4 haklarını satan kadının ne olduğunu iyi bilenlerden biriyim!” paylaşımını yaptı.

‘Cem hâlâ aramızda olur muydu’

"ŞOFÖRÜN SIRTINDA HASTANEYE GÖTÜRÜLDÜ"

Usta sanatçı, Cem Karaca’nın öldüğü geceyle ilgili olarak, “Cem fenalaştığında taksi çağırmak yerine karşı dairedeki Emrah’a haber verse ya da ambulans çağırsa, acaba Cem hâlâ aramızda olur muydu diye de düşünmeden edemiyorum. Şoförün sırtında Cem’i hastaneye götürürken kim bilir ne kadar zaman kaybedildi sorusu hep aklımda” iddiasında bulundu.

‘Cem hâlâ aramızda olur muydu’