Cadde 'Çengelli iğne değil, mide kelepçesi!'

'Çengelli iğne değil, mide kelepçesi!'

05.12.2023 - 07:05 | Son Güncellenme:

Oyuncu Eser Yenenler, önceki akşam Zorlu PSM'de düzenlenen 49. Pantene Altın Kelebek Töreni'nde ödül alan eşi Berfu Yenenler'i yalnız bırakmadı. Ünlü çift, moda hakkındaki açıklamalarıyla dikkat çekti.

Çengelli iğne değil, mide kelepçesi

49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri, Zorlu PSM'de Çağle Şıkel ve Cem Davran'ın sunduğu törenle sahiplerini buldu.

Haberin Devamı

'En İyi Influencer - Youtuber' ödülüne layık görülen Berfu Yenenler, görkemli geceye eşi Eser Yenenler'le birlikte katıldı.

Çengelli iğne değil, mide kelepçesi

"ÇOK HEYECANLIYIZ"

Sosyal medyada paylaştıkları esprili videolarla magazin gündeminden düşmeyen ikiliden Eser Yenenler, "Türkiye'nin 50 yılına damga vurmuş bir ödül gecesi. O yüzden çok heyecanlıyız. Sektörden insanlarla ve eşimle böyle bir gecede olduğum için çok mutluyum" dedi.

Çengelli iğne değil, mide kelepçesi

"BU PATLARSA SIKINTI OLUR"

Ceketine iliştirdiği çengelli iğneyi mide kelepçesine benzeten ünlü oyuncu, "Çengelli iğneyi, mide kelepçesi gibi düşünün. Beni hep uyaran ‘Bu patlarsa sıkıntı olur’ diyen bir uyarı. Moda çok takip ettiğim ve bana çok yakıştığını düşündüğüm bir şey ve eşime layık olmak için çengelli iğne ne varsa taktım üzerime" ifadelerini kullandı.

Çengelli iğne değil, mide kelepçesi

Haberin Devamı

"BİZİ YAKIN BİR ARKADAŞIMIZ GİYDİRİR"

Derin sırt dekolteki kırmızı elbisesiyle göz kamaştıran Berfu Yenenler ise "Ben de modayı takip etmem Eser de takip etmez. Bizim yakın bir arkadaşımız var o bizi giydirir" şeklinde konuştu.

Çengelli iğne değil, mide kelepçesi