Cadde Cengiz İmren şarkıları ve albümleri! Cengiz İmren kimdir kaç yaşında aslen nereli?

Cengiz İmren şarkıları ve albümleri! Cengiz İmren kimdir kaç yaşında aslen nereli?

09.03.2022 - 11:23 | Son Güncellenme:

Cengiz İmren kimdir sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. TRT 1 ekranında Alişan'la Hayata Gülümse programına konuk olan Cengiz İmren, hayatına ilişkin bilinmeyenleri ve bir dönem müziği neden bırakmak istediğini açıklayacak. Peki Cengiz İmren kimdir kaç yaşında?

Cengiz İmren şarkıları ve albümleri Cengiz İmren kimdir kaç yaşında aslen nereli

Cengiz İmren hayatı ve kariyeri araştırma konusu olmaya devam ediyor. TRT 1 ekranında yayımlanan Alişan'la Hayata Gülümse programına konuk olan Cengiz İmren zaman zaman yaptığı açıklamalar ile zaman zaman ise katıldığı programlar ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Son olarak Cengiz İmren “Manikürlü, pedikürlü, rujlu arabesk okunmaz” sözleri tepkiye neden oldu. Peki Cengiz İmren kimdir kaç yaşında?

Haberin Devamı

CENGİZ İMREN KİMDİR?

İmren 1974 Şanlıurfa doğumlu, Türk arabesk müzik şarkıcısı, besteci ve söz yazarı. Doğumunun ardından babasının Batman’da çalışması nedeni ile Batman’a taşınmış, 19 yaşına kadar yaşantısını Batman’da sürdürmüştür. Daha sonra Hollanda’ya yerleşmiş ve müzik hayatına adım atmıştır.

İbrahim Tatlıses’e bestelerini verdiği “Birtanem” ve “Ağlıyorum Kahrımdan” şarkılarıyla ismini duyuran profesyonel müzik kariyeri 1995 yılında yayınladığı “İnanamam” albümüyle başlamıştır.

2008 yılında piyasaya sürülen “İşte Cengiz İmren” albümü büyük beğeni toplamıştır.

Albümleri

Üzgünüm

Galiba

İşte

İşte Cengiz İmren

Cengiz İmren’den Mektuplar

Gönül Durmaz

Bi Tanem