Cadde Cep yakan karidesli pilav!

Cep yakan karidesli pilav!

29.07.2023 - 06:30 | Son Güncellenme:

Tatil ücretlerinin yanı sıra yiyecek, içecek fiyatlarıyla da gündemden düşmeyen Bodrum’un son gözdesi karidesli pilav oldu. Bir porsiyonu 850 lira olan yemeği, daha çok yerli tatilciler tercih ediyor.

Cep yakan karidesli pilav

Umut Ünver - Deniz sezonunun açılmasıyla, tatil beldelerinin en gözde yerleri arasında yer alan Bodrum’da, otellerin pahalılığının yanı sıra yiyecek ve içecek fiyatları da gündemden düşmüyor.  

Haberin Devamı

İlçedeki lahmacun, tiramisu ve makarna gibi yemeklerin ardından bu defa da karidesli pilav ‘En gözde siparişler’ arasında yer aldı. Yalıkavak’taki Highlight Hotel’in içinde yer alan Miya Beach’in mönüsünde bulunan yemeğin fiyatı, 850 lira... 

Mekanın genel müdürü Yusuf Erbaş ve işletme müdürü İnan Türkdoğan, her yıl menülerine özel yiyecekler eklediklerini belirtti. “Bodrum deyince insanların aklına ilk olarak lahmacun gelir. Bu algıyı değiştirmek istedik” diyen ikili, “Misafirlerimiz özellikle bu yemeği tercih ediyor. Daha çok yerli tatilcilerimiz sipariş veriyor. Türk damak yapısına uygun lezzetler her zaman önceliğimiz oldu” dedi.